Лайм

Фаворитка "Холостяка" показала, як виглядала до збільшення губ та ринопластики: фото

Косметолог Марина зважилася на зміни 2 роки тому

На СТБ виходить 12-й сезон шоу "Холостяк", знятий ще до початку повномасштабної війни в Україні. У 9 випуску 23 грудня шоу покинула актриса Вікторія Варлей: після групового побачення Алекс Топольський вирішив з нею попрощатися через "сумніви, холод та постійне з'ясування стосунків". На проекті залишилося 5 дівчат, одна з яких – косметолог Марина із Харкова. В Instagram дівчина показала, як змінилася її зовнішність після пластики та косметологічних процедур.

Серед втручань, на які зважилася Марина – ринопластика (операція на носі), збільшення губ та пластика грудей.

Фото: instagram.com/__mary.gold__/

"Своє обличчя і зараз, з уколами та риносептопластикою, - прокоментувала дівчина фото "до і після". - Різниця між фото та у віці. На фото зліва мені 24 роки, а зараз мені 26. Я зробила риносептопластику, бо мені було дуже важко дихати. Я не розуміла, чому в мене завжди закладений ніс, і часто вночі прокидалася через це. У мене з'явилася залежність від крапель, без них я не могла заснути".

Читайте по темі: Даша Квіткова заявила, що пластичний хірург Камінський залишив їй різні ніздрі і виїхав з України.

Комп'ютерна томографія показала, що Марина має викривлення носової перегородки. Дівчина припустила, що причиною стала аварія, в яку вона потрапила у 2017 році. Окрім септопластики учасниця "Холостяка" вирішила трохи виправити форму носа і залишилася задоволена результатом.

Фото: instagram.com/__mary.gold__/

"Хірург проаналізував мій запит, щоб ніс не виглядав штучно, щоб не надто змінювати форму. Я благала, щоб він залишився як мій, тільки вужчим. Ну і основне, звичайно, щоб я могла дихати", - пояснила Марина.

Зараз косметолог сама підколює собі губи і робить уколи ботоксу раз на рік. Серед улюблених салонних процедур учасниці "Холостяка-2022" - чистка обличчя та біоревіталізація.

Фото: instagram.com/__mary.gold__/

Нагадаємо, що окрім Марини у 10 випуску "Холостяка" 30 грудня Алекс Топольський оцінюватиме Сашу Мудру, Сашу Погорєлову, Катю та Юлю.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита