Лайм

Саша Мудра розповіла, чим український "Холостяк" відрізняється від литовського

Учасниця шоу порівняла умови зйомок

Серед учасниць 12 сезону шоу "Холостяк" особливою симпатією Алекса Топольського користувалася Саша Мудра, яка вразила чоловіка ще під час першого знайомства. Незабаром глядачі проекту виявили, що Олександра вже брала участь у аналогічному проекті. У 2021 році дівчина шукала кохання в литовському аналогу "Холостяка" під назвою "Кохання без кордонів".

Фото: instagram.com/holostyakstb/

Напередодні виходу 10 епізоду шоу "Холостяк-2022" дівчина поділилася в Instagram-історіях своїми враженнями від участі у романтичному реаліті. Учасниця порівняла умови зйомок в Україні та Литві не на користь рідної країни.

Читайте по темі: Фаворитка "Холостяка" показала, як виглядала до збільшення губ і ринопластики.

За словами Саші, найскладнішим у проекті для неї була відсутність повноцінного сну та "контроль 24/7". Також дівчині не сподобалася необхідність самостійно готувати собі їжу.

"На мій жаль, ми готували собі самі. Це дуже дратувало, тому що часу було в обріз. А от на литовському проекті, про який ви так любите мені писати, у нас був шеф-кухар", - розповіла вона.

Фото: instagram.com/sasha_wise28/

Поки невідомо, хто з п'яти дівчат, які залишилися, переміг у проекті, зйомки якого завершилися ще до початку повномасштабної війни. Цікаво, що багато з них не надто тепло висловлюються про Топольського.

Так, Саша Мудра зазначила, що ще на першому побаченні зрозуміла, що характер Холостяка слабший за її власний.

Фото: instagram.com/sasha_wise28/

Раніше учасниця "Холостяка-2022" Юля Медуза обурилася поведінкою Алекса Топольського під час фотосесії у білизні. Дівчина заявила, що її "обмацали з усіх боків".

Ще одна учасниця "Холостяка-12" звинуватила Топольського у негідній поведінці та показала провокаційну переписку.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита