Лайм

Фаворитка "Холостяка" вже шукала кохання на аналогічному проекті в Литві - у мережі знайшли докази

Дівчина приховала цей факт від головного героя

Навколо 12 сезону шоу "Холостяк" назріває новий скандал. Після того, як колишня учасниця звинуватила Алекса Топольського в негідній поведінці, з'ясувалося, що фаворитка героя вже мала досвід участі в романтичному реаліті.

Йдеться про 25-річну Сашу Мудру, яка найбільше вразила холостяка на першій вечірці-знайомстві. Судячи з коментарів у соціальних мережах, дівчина сподобалася й глядачам, які бачать її у трійці фіналісток.

Фото: СТБ

Проте з'ясувалося, що Олександра раніше брала участь в аналогічному проекті, тільки в Литві. Шоу під назвою "Кохання без кордонів" виходило на екрани у 2021 році.

Читайте також: Не заради піару: Алекс Топольський розповів, чому став героєм шоу "Холостяк"

У литовському аналозі "Холостяка" Саша Мудра розповідала, що мріяла побудувати кар'єру в журналістиці, але у неї не вийшло. Після уходу зі ЗМІ дівчина зосередилася на пошуках себе.

В українському реаліті учасниця про себе говорила небагато. Відомо лише, що вона безробітна та займається саморозвитком. Саша отримує матеріальну підтримку від батьків, а до "Холостяка-12" її фінансово утримував колишній хлопець.





Олександра зачарувала Алекса ще на першій вечірці. Між дівчиною та героєм одразу пробігла іскра.

"Знаєте, коли ти починаєш спілкуватися з людиною і одразу розумієш, що ви на одній хвилі. Вона сміється з твоїх дивних жартів. Під час першої зустрічі з нею я не думав про те, що говорю, було дуже легко", - розповідав Топольський.

Фото: СТБ

У третьому випуску пара мала індивідуальне побачення у Львові - рідному місті Холостяка. Під час спілкування Алекс хотів поцілувати дівчину, але вона не відповіла.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також