Лайм

Шоу "Холостяк" покинула учасниця, яка скаржилася на поведінку Топольського на побаченні

Дівчина пішла за крок до знайомства з батьками

30 грудня на каналі СТБ показали 10 випуск шоу "Холостяк-12", яке було знято до повномасштабної війни. На десятому тижні Алекс Топольський провів індивідуальні побачення з кожною дівчиною, після чого попрощався з тією, з якою не бачить спільного майбутнього. Із проекту пішла Юлія Кучеренко (Медуза), яка після 9 випуску скаржилася на поведінку головного героя.

Алекс підготував для Юлі романтичне побачення із творчими нотками. Пара пішла до художниці, яка малювала їхні портрети за описом.

Фото: СТБ

Там вишивальниця поділилася своїми переживаннями – її Instagram зламали, зникли усі дописи та фото її робіт. Для Медузи сторінка в соцмережі є дуже важливою, оскільки там вона продає свої творіння.

Читайте також: Саша Мудра розповіла, чим український "Холостяк" відрізняється від литовського.

Також дівчина зізналася, що любить неквапливий ритм життя та може годинами займатися творчістю. Топольський навпаки веде активний темп, і йому складно всидіти на місці. Алекс зрозумів, що Юля не підходить йому за духом і вирішив попрощатися з нею.

Фото: instagram.com/holostyakstb

"Мені сподобалося спілкування з Юлею – воно було дуже відвертим. Мені сподобалося, що ми відкрилися в ці моменти, але, на жаль, здалося, що у нас мало точок доторку", – пояснив своє рішення Холостяк.

За підсумками 10 випуску у шоу "Холостяк" залишилося четверо учасниць: косметолог Марина, безробітна Саша Мудра, фотомодель Катя, директорка IT-компанії Саша Погорєлова. Наступного тижня дівчата познайомлять Алекса Топольського зі своїми батьками.

Фото: instagram.com/holostyakstb

Новини партнерів

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталія Могилевська показала молодшу доньку Софію з нагоди Дня вишиванки - що відомо про дівчаток, яких удочерила співачка

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букінгемський палац показав архівні портрети королівської родини - на кадрах позували Чарльз III, Єлизавета II та інші