RU  UA

Дізнатися

Двічі був на "нулі": на фронті загинув український режисер Віктор Онисько

У чоловіка залишилися дружина та маленька дочка

У боях за Україну загинув режисер монтажу Віктор Онисько. Він двічі був на передовій - у Херсонській та Донецькій областях.

Трагічну звістку повідомила дружина Віктора, культурна менеджерка та кураторка кінопрограм, Ольга Бірзул. "Моє серце назавжди залишиться у страшному 2022-му. Бо у ньому лишився ти. Мій герой. Моя любов. Моє все. Не знаю, як далі жити і дихати без тебе. Не знаю, чи зможу коли-небудь знову мріяти…. Ти мусив монтувати кіно, але натомість "монтував" військову реальність у якості ротного. Два рази на нулі — Херсонщина і Донбас. Без жодної можливості на побачення. Ти дуже втомився, але беріг своїх побратимів", - зазначила жінка у Facebook.

Фото: facebook.com/olga.birzul

У чоловіка залишилася маленька донька Захарія, яка заспокоювала маму після звістки про смерть батька. "І коли я добу захлиналась у потязі від сліз, вона гладила мене по голові і казала, що тато боровся за нашу свободу, ми ніколи про це не забудемо, тато завжди буде в наших думках. Наша з тобою маленька доросла", - також написала дружина загиблого героя.

Читайте також: На фронті загинув український режисер Олег Бобало: він захищав Бахмут від окупантів.

Фото: facebook.com/olga.birzul

"В це неможливо повірити. Людина з великим серцем, силою духу, загостреним почуттям справедливомті та несамовитою правдою в кожному слові, погляді, вчинку", - написав сценарист та режисер Дмитро Сухоліткий-Собчук.

Віктор Онисько працював над серіалами "Кава з кардамоном", "Сашка", "До побачення, хлопчики", "Метелики", 2013 рік, "Особисте життя слідчого Савельєва" і "Мертвий. Живий. Небезпечний".

Також він брав участь у створенні стрічок "Рози. Фільм-Кабаре", "Захар Беркут", "Італійський щоденник Ольги", "Віддана", "Поліна і таємниця кіностудії", "Холодна кров", "Ленінопад", "Сторожова застава", "Незламна", "Карасі", "Позаземний", "Рік Золотої Рибки" та "Презумпція вини".

  • 19 грудня на фронті загинув Сергій Шкварченко – соліст національного академічного ансамблю танцю ім. П. Вірського та Заслужений артист України.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Євгенія Власова пояснила зникнення зі сцени на роки та заговорила про відновлення кар'єри

Евгения Власова рассказала, почему исчезла из шоу-бизнеса – певица заявила, что ей нужно было сделать паузу из-за обстоятельств в жизни

Ірина Сопонару вийшла заміж за свого коханого-іноземця: акторка показала зворушливі весільні кадри

Ирина Сопонару и ее избранник Рис поженились – актриса показала свадебные кадры – что известно о ее личной жизни

Рожевий манікюр на випускний: стильні дизайни у модному кольорі

Девушкам, которые готовятся к выпускному, следует выбрать нежные оттенки маникюра, которые ассоциируются с молодостью и свежестью. Розовый цвет маникюра может идеально дополнить ваш образ