Лайм

Живемо разом: Наталя Могилевська розповіла про коханого чоловіка

Зірка розкрила нові деталі своїх стосунків

Наталія Могилеська доволі рідко ділиться подробицями особистого життя, проте цього разу співачка зробила виключення. У інтерв'ю Соломії Вітвіцькій артистка розповіла, що зі своїм обранцем, якого вона зустріла на початку війни, вже мешкає разом.

"Я зустріла людину, яку я дуже кохаю, і ми живемо разом, і у нього є зброя. Ми бували у таких місцях, що зі мною боялися їздити музиканти, боявся взагалі хтось їхати. Ми проїхали всю країну", - сказала знаменитість.

Фото: instagram.com/nataliya_mogilevskaya

Раніше Могилевська пояснювала, що не надто охоче розповідає про особисте життя, оскільки вважає, що під час війни всі історії кохання – не на часі. Виконавиця пообіцяла розкрити деталі нових стосунків згодом.

"Він їздить зі мною містами, захищає мене, адже ми буваємо навіть там, де "зникли" військові частини – вони знаходяться під землею, а для ворога їх просто не існує. Мені з ним, як у пісні – і смерть не страшна. Але я вважаю, що під час війни всі історії кохання – не на часі. І нашу історію ми розповімо пізніше. Однак я дуже вдячна йому за те, що він був зі мною", - говорила зірка у травні минулого року.

Читайте також: Герой нашого часу: Могилевська розповіла про лікаря з Ізюма, який рятував людей у підвалі.

Фото: instagram.com/nataliya_mogilevskaya

Нагадаємо, Наталія Могилевська двічі була заміжня. Першим її обранцем був бізнесмен Дмитро Чалий. У шлюбі пара була з 2004 по 2005 роки. Через рік після розлучення артистка вийшла заміж за бізнесмена Єгора Долініна, з яким прожила разом до 2011 року. Дітей у співачки немає.

  • Раніше Могилевська пояснила, чому не виїхала з Києва на початку війни. Знаменитість з перших днів російського вторгнення перебуває в Україні.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil