Лайм

Григорій Решетник заявив, що знайшов нових "Холостяка" і "Холостячку": глядачі у захваті

Ведучий показав спільне фото із "претендентами"

Ведучий романтичного реаліті "Холостяк" Григорій Решетник в мережі пожартував, що знайшов героїв для нових сезонів шоу. У соціальних мережах він опублікував кадр з телеведучою Лесею Нікітюк та співаком і флейтистом SHUMEI (Олег Шумей), зазначивши, що "вони є новими "Холостячкою" та "Холостяком".

ВІдповідна публікація з'явилася на сторінці ведучого в Instagram. На фото всі троє позували з посмішками у святкових вбраннях.

Фото: instagram.com/grisha_reshetnik

У коментарях під постом шанувальники заявили, що із задоволеннями би подивились нові сезони із Нікітюк у головній ролі. Тим паче, що Лесю у ролі "Холостячки" вони бачать вже давно, про що час від часу нагадують їй у коментарях.

Читайте на тему: Це головна причина: Леся Нікітюк з гумором відповіла хейтерам, чому не виходить заміж.

"Холостячка" Леся - це був би супер проект з її участю", "Якщо Нікітюк буде "Холостячкою"- то буде дійсно офігенне шоу", "Нікітюк будете доплачувати за шалений попит за перегляди! Це буде стовідсотково креативне та непередбачуване шоу", "Мені здається, що це зовсім не про Лесю, але беззаперечно це буде щось надзвичайне. Цікаво, хто доживе до фіналу з чоловіків... Мені здається вона дуже вимоглива і чесна. Це її вміння висміювати не кожен чоловік витримає. Тільки достойний і самодостатній", "З нетерпінням чекатиму на "Холостячку" Лесю. Харизма, почуття гумору, неперевершеність", "Ви заробите собі величезну аудиторію, якщо "Холостячкою" буде Леся! Подумайте над цим!", "Було б круто!", "Така "Холостячка" побила б всі рейтинги переглядів", "Ну нарешті!" – висловилися люди з цього приводу.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також