Лайм

Традиції незмінні: Лілія Ребрик зворушила родинним фото з батьками

Шанувальники не пошкодували компліментів

Наприкінці грудня українська ведуча та акторка Лілія Ребрик відсвяткувала сталеву річницю весілля разом зі своїм чоловіком Андрієм Диким – про це зірка розповіла у соцмережах. Цього разу вона оприлюднила нове сімейне фото, на якому позувала не лише з доньками, а ще й з батьками.

У Instagram Ребрик написала, що сімейні традиції їхньої родини залишаються незмінними, незважаючи на непрості часи та обставини. Одна з таких традицій – збиратися із найріднішими людьми у період новорічних свят.

Фото: instagram.com/liliia.rebrik

"Всупереч обставинам - традиції залишаються незмінними. Тепла зустріч з батьками - це так важливо. Зараз як ніколи. Це подовжує життя… Це дарує радість… І так спокійно на душі… Обійміть своїх рідних, хоча б подумки…" - написала знаменитість у своєму блозі.

Читайте також: Самі творимо чудеса: Осадча, Вакарчук, Притула та інші зірки привітали українців з Новим роком-2023.

На опублікованому кадрі вся родина позувала з посмішками на обличчях, до них також приєднався пухнастий домашній улюбленець. На задньому тлі можна помітити пишну новорічну ялинку, прикрашену різнокольоровими іграшками.

У коментарях під публікацією користувачі мережі засипали родину компліментами, а також написали, на кого хто схожий:

"Це дійсно щастя - обійняти рідних. Мої батьки зараз, на жаль, далеко, подумки обіймаю кожного дня", "Старша дівчинка схожа на бабусю, а молодша і Ліля - на дідуся і татуся", "Коли батьки поруч - це щастя. Душевного спокою вам, тепла, любові та миру!", "Старша внучка схожа на діда", "Як Полінка на дідуся схожа!", "Яке щастя, коли батьки живі, здорові, поруч. Бережіть і надалі своїх рідненьких", "Які гарні! Щастя всім та Миру!".

Фото: instagram.com/liliia.rebrik

Нагадаємо, за танцюриста Андрія Дикого Ребрик вийшла у 2011 році. Пара виховує двох доньок: Діану (2012 р.н.) та Поліну (2018 р.н.).

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Віктор Павлік переніс складну операцію на серці: в якому стані 58-річний співак

Дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова повідомила, що співак переніс складну операцію на серці та показала фото з реанімації

Близько до фронту: Міша Коллінз побував на Сумщині і захопився стійкістю українців

Зірка серіалу "Надприродне" актор Міша Коллінз провів день на прикордонні Сумщини і побачив розмінування українських земель

Відвозив дітей до школи: Анатолій Анатоліч розповів, як його у Києві зупинили співробітники ТЦК

Український телеведучий і багатодітний батько Анатолій Анатоліч розповів, як його у Києві зупинили представники ТЦК та висловився про мобілізацію