Лайм

Живемо у війну, без світла: Лілія Ребрик привітала чоловіка зі сталевим весіллям

Пара у шлюбі вже 11 років

У грудні в родині Лілії Ребрик та Андрія Дикого багато свят. Нещодавно телеведуча і актриса привітала чоловіка з днем народження, а тепер настала черга річниці їхнього шлюбу. 23 грудня виповнилося 11 років від дня весілля знаменитостей, і в Instagram Ребрик присвятила коханому зворушливі слова.

"11 років кохання, підтримки, розуміння і душі в душу. Це - моє найбільше щастя, мій найбільший подарунок долі, небес, Всесвіту: зустріти справжнє, міцне, щире кохання", - написала артистка.

Фото: instagram.com/liliia.rebrik

Лілія опублікувала весільні фотографії, які пара зробила минулого року з нагоди ювілейної 10-ї річниці. Вона розповіла про всі важливі події, які їм із чоловіком довелося пережити разом.

"За ці роки ми будували будинок, облаштовували затишок, народжували дітей, ставали старшими, досвідченішими, мудрішими, але любили, сміялися, плакали, танцювали так, ніби вперше зустрілися. І найголовніше - робили все завжди разом, - пише Ребрик. - Звичайно, як і всі люди, ми сперечалися, сварилися, ображалися, але це лише зміцнювало наше кохання" .

Читайте по темі: Не на "Танцях зі зірками": Лілія Ребрик розповіла, коли зав'язався роман з Андрієм Диким.

Фото: instagram.com/liliia.rebrik

"Ми пройшли пандемію, живемо у війну, без світла, ховаємо наших дітей по підвалах. Ти посеред ночі йдеш мене проводжати пішки з 22 поверху до машини, а потім знову нагору (а нам вже не по 25). Ти вариш мені найсмачнішу каву на свічках і при свічках. В усіх твоїх діях - любов: до мене, до дівчат, до нас, - звернулася актриса до чоловіка. - У нас з тобою сьогодні стале весілля. І у нас точно вже сталеві нерви на двох. Ідемо далі, рухаємося, стаємо ще мудрішими і досвідченішими, любимо ще сильніше. І головне - робимо це і далі разом. Тільки з тобою".

Фото: instagram.com/liliia.rebrik

Лілія Ребрик і танцюрист Андрій Дикий познайомилися на зйомках шоу "Танці зі зірками" у 2011 році. Між партнерами спалахнула пристрасть, якій вони дали шанс попри те, що на той момент обоє перебували у стосунках. Дикий та Ребрик одружилися без зайвих зволікань, і вже у 2012 році актриса народила від коханого доньку Діану. Друга їхня донька Поліна народилася у 2018 році.

Новини партнерів

Читайте також

Хто пройшов у фінал "Євробачення-2024" після першого півфіналу: результати голосування

Після першого півфіналу до гранд-фіналу "Євробачення-2024" пройшли 10 країн-учасниць

У Мальме проходить "Євро­­бачення-2024" - онлайн-трансляція першого півфіналу

7 травня о 22:00 за Києвом стартує "Євробачення-2024" - дивитись онлайн трансляцію першого півфіналу конкурсу

alyona alyona і Jerry Heil виступили на "Євробаченні-2024" з потужним номером: відео

Як alyona alyona та Jerry Heil виступили у першому півфіналі "Євробачення-2024" - відео України