Лайм

Завчені способи зваблення: психолог прокоментувала поведінку "Холостяка" Топольского

Герой реаліті поспішає з поцілунками та фізичною близькістю

Хоча зйомки 12 сезону шоу "Холостяк" закінчилися ще до початку повномасштабної війни, романтичне реаліті та стосунки учасниць із героєм активно обговорюють у мережі. Поведінка Алекса Топольського неодноразово ставала предметом пересудів і навіть скандалів. Так, Юля Медуза, яка вибула в 10 випуску "Холостяка-2022", заявила, що під час фотосесії у спідній білизні Топольський "облапав її з усіх боків", а те, як він обмалював її обличчя фарбами, вказує на "відповідний інтелект".

Побачення Топольського з Юлею Медузою Фото: СТБ

Анастасія Кузьміцька, яка вибула з проекту після 2 випуску, взагалі звинуватила Топольського в негідній поведінці, а також показала переписку з дівчиною, яку він нібито схиляв до інтиму під час зйомок фіналу реаліті.

Читайте на тему: Алекс Топольський порівняв вибулих учасниць шоу "Холостяк" із померлими.

Ажіотаж навколо "Холостяка-2022" не пройшов повз увагу психологині, сімейної терапевтки та блогерки Діни Веселкової. Вона проаналізувала поведінку Топольського з дівчатами та поділилася професійними спостереженнями на своєму YouTube-каналі.

Поцілунок Топольського та Саші Мудрий Фото: СТБ

"Майже зі всіма дівчатами, які йому хоч трохи подобаються, він дуже швидко скорочує дистанцію, стрибає у фізичну близькість, намагається поцілувати. Він "тримався" аж до третьої серії", - каже психолог.

Першою Алекс намагався поцілувати Сашу Мудру під приводом показати, "як морські котики цілуються". За словами Діни Веселкової, це схоже на завчені способи зваблення, які холостяк використовує з дівчатами.

"У мене склалося враження, що Алекс не витримує напруги, коли люди на близькій відстані придивляються одне до одного. Він хоче скоріше зняти цю напругу і стрибнути у близький контакт, не помічаючи ні своїх відчуттів, ні партнерки, - коментує експерт. - Така його поведінка мені здається страхом виникнення справжньої емоційної близькості та її швидкою заміною на фізичну".

Алекс Топольський та Марина після побачення. Фото: СТБ

Діна Веселкова припустила, що у Топольського уникаючий тип прив'язаності. Його поведінка з дівчатами, а також зізнання, що з мамою вони не були близькими, підтверджують гіпотезу психолога.

"У його словах, реакціях, зацикленості на темі незалежності я чую страх прив'язаності. Ми не живемо у вакуумі і так чи інакше залежимо від інших людей. Близькі стосунки - це залежність, просто є більш здорова, а є менш здорова, - каже психологиня. - Алекса лякає перспектива боротися за стосунки, працювати над ними. Це уникаючий тип особистості, йому легше піти. Адаптація проявляється у вигляді відчуження, щоб не відчувати біль".

Новини партнерів

Читайте також

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували

Український актор Євген Шумілов загинув на фронті, захищаючи пораненого побратима

На фронті загинув український актор театру та кіно Євген Шумілов, який захищав Україну від початку повномасштабної війни

Українська співачка повідомила про третій викидень і зізналася, чи хоче ще дітей

Співачка Альона Омаргалієва розповіла, що пережила три викидні - виконавиця зізналася, чи не втратила надію народити другу дитину