Лайм

Підтримуємо зв'язок: Топольський заінтригував стосунками з Вікторією Варлей після "Холостяка"

Чоловік відповів на запитання підписників

Головний герой романтичного реаліті "Холостяк-12" та підприємець Алекс Топольський розповів про стосунки з акторкою Вікторією Варлей після завершення шоу. Виявляється, з дівчиною, яка покинула програму в 9 випуску, чоловік підтримує спілкування. Більше того, вони навіть жили в одному районі у Маямі.

Детальніше про це Топольський розповів, коли відповідав на питання своїх підписників в Instagram. Одне з питань стосувалося спілкування з кимось із проекту після його завершення.

Фото: instagram.com/stories/alex_topolsky

"Не з усіма на проекті було весело, але точно можу сказати, що з Вікою не було не весело. Вона в цілому така, що з нею не може бути сумно", - зізнався чоловік.

Читайте також: Завчені способи зваблення: психолог прокоментувала поведінку "Холостяка" Топольского.

"Віка мені дуже імпонує як особистість. Вона сама по собі дуже цікава, різноманітна та багатогранна, і з нею є про що поговорити. Ми підтримуємо з нею зв'язок, в хороших стосунках і навіть жили в одному районі в Маямі", - також зазначив "Холостяк", який зараз знаходиться на Балі.

Фото: instagram.com/stories/alex_topolsky

Фото: instagram.com/stories/alex_topolsky

Відомо, що Варлей опинилася у США після початку повномасштабної війни в Україні. Дівчина відреагувала на слова "Холостяка" про неї, і у відповідь назвала його "котиком", а також пожартувала, що "у хороших стосунках зі всіма своїми колишніми".

Фото: instagram.com/viktoriavarley_

Нагадаємо, що дівчина покинула проект "Холостяк" за власним бажанням. Свій виліт вона прокоментувала у соціальних мережах:

"9 епізод повне розчарування. СТБ звільніть тих ідіотів, які монтують проект "Холостяк"! Як можна було вирізати мою суперечку з Гришею, і подати моє обурення як образу на дівчинку Катю... Як можна було вирізати, що я розповідала про сім'ю і дітей? І реальні причини, чому я пішла, це не увійшло в монтаж, тому що, як це так, що вже третя дівчина йде за власним бажанням".

"Переглянувши 9 епізод, я чітко зрозуміла, що я занадто крута для цього проекту. Ви мене взагалі не розкрили і не розгадали, це як метати бісер перед свинями", - також додала Варлей.

Читайте на тему: Алекс Топольский порівняв вибулих учасниць шоу "Холостяк" із померлими.

Фото: instagram.com/viktoriavarley

Серед причин, через які дівчина залишила проект: те, що Топольський не готовий будувати серйозні стосунки, вона хотіла потрапити в Маямі до Різдва, до 25 грудня, і, як сказала Варлей, їй потрібно було потрапити до косметолога.

  • У 10 випуску шоу "Холостяк" покинула учасниця, яка скаржилася на поведінку Топольського на побаченні. Тепер у реаліті залишилося четверо учасниць: косметолог Марина, безробітна Саша Мудра, фотомодель Катя, директорка IT-компанії Саша Погорєлова.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита