Лайм

Не залишився нейтральним: Максим Галкін під час виступу вигукнув "Героям слава"

Шоумен вкотре продемонстрував свою позицію

Російський гуморист Максим Галкін, який з першого дня війни засудив напад РФ на Україну та виїхав з країни-агресорки до Ізраїлю, відповів на привітання "Слава Україні". Це сталося на одному з концертів в Дубаї.

Відео цього моменту вже потрапило в мережу. В опублікованому ролику можна побачити, як хтось із глядачів вигукує "Героям слава", однак Галкін цього не почув тому перепитав: "Що?". У відповідь людина сказала "Слава Україні!". Шоумен одразу відповів "Героям слава".

"Мене попросили бути нейтральним, але як я можу бути нейтральним? Героям слава", - сказав росіянин зі сцени.

На відміну від співака Валерія Меладзе, Галкін сказав слова "Героям слава" голосно, він буквально їх прокричав. Тоді як знаменитий грузин під час розмови з одним з гостей ледве чутно промовив "Героям слава" у відповідь на слова співрозмовника "Слава Україні". Згодом артист вирішив виправдатися за цей вчинок та у соціальних мережах заявив, що "посварилися два його улюблених народи" і він мріє про те, аби між "близькими народами нарешті настала згода".

Читайте на тему: Боявся давати інтерв'ю і підтримати Україну: Осадча жорстко висловилася про Меладзе.

Тим часом Галкін з першого дня війни демонструє проукраїнську позицію. 24 лютого він засудив дії російського президента та разом із дружиною Аллою Пугачовою та дітьми покинув країну. У вересні Галкіна в РФ було визнано "іноземним агентом" за підтримку України та публічну критику влади Кремля. В квітні повідомив, що віддасть частину грошей від концертів в Ізраїлі на допомогу українцям.

Фото: instagram.com/maxgalkinru

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків