RU  UA

Дізнатися

З Різдвом Христовим: alyona alyona привітала українців та розповіла про сімейну традицію свята

Реп-зірка щороку проводить свято у батьківському домі

Українська хіп-хоп-виконавиця alyona alyona – серед тих зірок, хто святкує Різдво Христове 7 січня. У Святий вечір співачка привітала зі світлим святом українців, для яких також актуальна стара дата, та поділилася своєю різдвяною традицією, яка пов'язана з домівкою, теплом та родинним затишком.

Артистка опублікувала в Instagram фото з батьками та розповіла, що ще з юнацьких років у неї з'явилася традиція - святкувати Новий рік десь в іншому місті чи місці, а на Різдво обов'язково повертатися до батьків.

Читайте на тему: Що послухати на Святвечір та Різдво-2023: красиві колядки та святкові пісні.

Фото: instagram.com/alyona.alyona.official

"Мені хотілося, щоб це стало назавжди сімейним та традиційним святом. Я завжди зустрічала Новий рік з друзями в різних компаніях, навіть за кордоном, а от на Різдво завжди поверталась в батьківський дім", - поділилася Альона.

"Я дуже рада, що в мене є така традиція і я б хотіла, щоб ця традиція збереглася - традиція готувати певні страви, традиція збиратися разом, зустрічати першу вечірню зорю, їсти мамину кутю, слухати батькові історії про кота і проводити душевно час", – додала вона.

Виконавиця наголосила, що цей рік змінив усіх. У багатьох людей змінився склад сім'ї: у когось вона побільшала, а у когось, на жаль, стала меншою.

Читайте також: Росіяни забрали життя: alyona alyona розповіла про смерть близької людини.

"Але я хочу побажати всім, щоб при будь-яких обставинах сімейне тепло і затишний сімейний вогонь завжди був з вами і з року в рік передавався від старшого покоління до молодшого. Всіх вітаю з Різдвом Христовим", - написала Олена Савраненко.

Фото: instagram.com/alyona.alyona.official

Читайте також

Де зараз Андрій Іскорнєв - найскандальніший герой "Холостяка", який жив у Росії

Как сложилась судьба пластического хирурга Андрея Искорнева после "Холостяка" - как выглядит и где живет главный герой 3 сезона шоу

Monatik згадав, як його зупинили представники ТЦК і відповів, чи оновив свої дані

Украинский певец Monatik рассказал, что спрашивали представители ТЦК, когда остановили его в центре Киева 10 мая

Віктор Павлік переніс складну операцію на серці: в якому стані 58-річний співак

Жена Виктора Павлика Екатерина Репяхова сообщила, что певец перенес сложную операцию на сердце и показала фото из реанимации