Лайм

Аліна Шаманська назвала брехнею слова Руслана Ханумака про їхнє розлучення і життя окремо

Блогерка зробила нову заяву у соцмережах

Аліна Шаманська прокоментувала слова свого колишнього чоловіка Руслана Ханумака про те, що вони розірвали стосунки ще до війни та вже близько року не живуть разом. Як заявила блогерка, її ексобранець сказав неправду, адже в США вони 10 місяців жили разом.

Про це Шаманська розповіла, коли написала, що весь цей час вислуховувала хейт з боку українців через те, що Ханумак в період війни виїхав до Америки, а не залишився в Україні. Деталями Аліна поділилася в Instagram-stories.

Фото: instagram.com/shamankaa

"Я мовчки їла прокльони у мій бік від тисячі людей усю війну через те, що мій чоловік в Америці зі мною. Мені і моєму сину бажали смерті не один день, а 10 місяців. Жодного разу ніхто не вийшов в публічну площину і не сказав: "Відчепіться від Аліни, всі питання до мене". Я щиро рада, що Руслану вистачило сміливості публічно захистити свою родину від злісних коментаторів. Це ще одне підтвердження, що "родиною" я не була", - висловилася блогерка.

Читайте також: Пережив і злість, і ненависть: Володимир Дантес розповів про стосунки з Дорофєєвою.

Шаманська також звернулася до своїх підписників з проханням: не поливати нікого брудом, підтримуючи її. Блогерка додала, що заява Ханумака про те, що вони розсталися ще до повномасштабної війни є брехнею.

Фото: instagram.com/shamankaa

Фото: instagram.com/shamankaa

Нагадаємо, про розлучення з актором Русланом Ханумаком Аліна Шаманська повідомила після того, як у мережу потрапило відео, де він розважався з іншою жінкою. Нею виявилася блогерка Анна Алхім.

Аліна Шаманська та Руслан Ханумак познайомилися у 2016 році на зйомках програми"55 на 5". У серпні наступного року пара одружилася, а вже за місяць в них народився син Артур.

Фото: instagram.com/hanumak/

  • Наприкінці листопада фронтмена Red Hot Chili Peppers заскочили за обідом з молодою акторкою з України. Дізнайтесь, з ким був музикант.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також