Лайм

Пережив і злість, і ненависть: Володимир Дантес розповів про стосунки з Дорофєєвою

Наприкінці листопада колишня пара офіційно розлучилася

Володимир Дантес та Надя Дорофєєва оголосили про "полюбовне" розставання ще на початку повномасштабної війни, але через 9 місяців стосунки колишніх складно назвати дружніми. У новому інтерв'ю на YouTube-каналі "РОЗМОВА" співак розповів, у чому сьогодні бачить причину розлучення з дружиною і як вони спілкуються.

Надя Дорофєєва та Володимир Дантес офіційно розлучилися. Фото: instagram.com/vladimirdantes

За словами Дантеса, до 26 листопада вони з Дорофєєвою не були офіційно розлучені через "брак часу". Тепер екс-подружжя вирішило питання з документами, і кожен живе своїм життям.

"Коли ми розходилися на початку лютого, я для себе відповів, що ми не кохаємо одне одного. Ми думали пожити окремо, дати час подумати близько місяця. Але почалася війна, а потім почалося щось іще, і ніхто нікому не дав часу, - розповів Володимир. - Так, є інші проблеми, про які я точно не говоритиму. Але до 1-2 лютого у мене була така картинка. Далі у мене інша картинка і причини інші, але це вже не на моїй совісті, і не мені розповідати про це. У мене є образа, я пережив і злість, і ненависть. Далі не мені з цією кармою жити".

Читайте на тему: "Піти від жінки не означає втекти від дітей": Міша Кацурін відповів на хейт через розлучення.

Дантес не приховує, що в нього залишилися образи на колишню дружину. Фото: instagram.com/vladimirdantes

Також Дантес розповів про дружбу з Дашею та Мішею Кацуріними, з якими у екс-подружжя зав'язалися романтичні стосунки.

"Ми були близькими друзями, проводили час разом, відпочивали. Симпатія була між усіма нами, тому що ми всі четверо класні, - каже Дантес. - Я коли дізнався про розрив Кацуріних, мені було не так погано, як Даші. Ми довго розмовляли, я її підтримував. Це просто дружба, яка переросла у відносини. Ми сказали: "А чому ні?" Зараз ми не хочемо сильно показувати стосунки. Мені зараз більше хочеться проводити час разом, ніж із телефоном".

Читайте на тему: Даша Кацуріна розповіла про розлучення з чоловіком і стосунки з Дантесом.

Надя Дорофєєва та Міша Кацурін не поспішають розповідати, як і коли зав'язався їхній роман. Фото: instagram.com/nadyadorofeeva

Даша та Міша Кацуріни ділять двох дітей та бізнес, тому розмовляють. Дантес та Дорофєєва на цьому ґрунті не налагодили спілкування.

"Відносин немає. Нас нічого не пов'язує, немає тем для спілкування. У Даші є з Мішею бізнес, діти, вони розмовляють. У нас із Надєю немає нічого спільного, про що ми можемо розмовляти. Тому: "Привіт - привіт, ось вам ваші діти". Це максимум, про що ми говоримо", - прокоментував він.

Новини партнерів

Читайте також

Була недостатня кількість пігулок: Злата Огнєвіч зізналася, що хотіла вчинити самогубство

Злата Огнєвіч хотіла покінчити з собою за допомогою транквілізаторів - співачка врятувалася, бо випила недостатню їх кількість

Роботи дуже багато: Ірина Кудашова висловилася про квартиру у Чернігові, зруйновану атакою РФ

Ірина Кудашова розповіла про зруйновану росіянами квартиру у Чернігові - акторка дивом врятувалася від ворожої атаки

Олег Скрипка зробив заяву про мобілізацію та відповів, чи готові його сини піти на фронт

Олег Скрипка заявив, що кожен має сам вирішувати, чи вступати до ЗСУ - артист пояснив, чому він не наважився на цей крок