Лайм

Хто переможе у фіналі "Холостяка-12" і коли дивитися пост-шоу

13 січня глядачі дізнаються, кого вибрав Алекс Топольський

У п'ятницю 13 січня на каналі СТБ виходить фінальний 12-й випуск 12-го сезону шоу "Холостяк". У ньому Алекс Топольський має зробити вибір між фотомоделлю Катериною Лозовицькою та Сашою Мудрою, які стали його фаворитками на проекті.

Фото: instagram.com/holostyakstb

Хто переможе у "Холостяк-12"

Багато глядачів вважають переможницею "Холостяка-12" Катю, адже вона найменше критикувала героя шоу.

"Скільки було безсонних ночей, непорозумінь та стресових ситуацій. Але це все миттєво тьмяніє порівняно з фантастичними моментами, які стали пазлами нашої з Алексом історії, - прокоментувала Катя свою участь у шоу напередодні фіналу. - Дякую вам, що розділили цей шлях зі мною".

Читайте по темі: "Підтримуємо зв'язок": Топольський заінтригував стосунками з Вікторією Варлею після "Холостяка".

Фото: instagram.com/holostyakstb

Найуважніші глядачі також знайшли докази, що Алекс не обрав Сашу Мудру у фіналі.

По-перше, дівчина в Instagram-історіях не надто улесливо відгукувалася про героя "Холостяка-2022". Так, вона сказала, що вже з першої зустрічі зрозуміла, що характер Топольського слабший за її власний. Також обставини особистого життя Саші Мудрої прокоментувала інша учасниця "Холостяка", косметолог Марина Голд.

Фото: instagram.com/__mary.gold

"Я не витримала сердитись, коли побачила, що Саша в поїзді одна, коли почалася війна. Я їй написала. І я рада, що ми продовжили нашу дружбу. Тепер ми разом в Америці. Санта Барбара, Лос-Анджелес, Сан-Франциско, Гаваї. Ми розділяємо стільки моментів разом! І підтримуємо одна одну в іншій країні. Дуже люблю цю милу людину. Дякую проекту що подарував мені тебе!" – написала Марина про свою подругу.

Через ці слова шанувальники "Холостяка" дійшли висновку, що Алекс або не вибрав Сашу у фіналі, або вони розійшлися вже після проекту.

Читайте по темі: Завчені способи зваблення: психолог прокоментувала поведінку "Холостяка" Топольського.

Фінал шоу "Холостяк-12"

13 січня у фіналі Холостяка Алекс Топольський познайомить Катю та Сашу зі своєю мамою. Після знайомства та обміну враженнями вони вирушать на Мадейру, де відбудуться їхні заключні романтичні моменти. Потім Холостяк обере переможницю шоу і вручить їй обручку.

Фото: instagram.com/holostyakstb/

Пост-шоу "Холостяк-12"

Дізнатися, як склалося життя учасниць та героя шоу "Холостяк-12" після завершення зйомок глядачі зможу у пост-шоу, яке вийде на СТБ 20 січня. Алекс Топольський анонсував, що глядачі зможуть дізнатися про нього та дівчат ще більше подробиць.

Новини партнерів

Читайте також

П'ятий шлюб у 93 роки: медіамагнат Руперт Мердок одружився з колишньою тещею Романа Абрамовича

Руперт Мердок одружився з росіянкою Оленою Жуковою, яка була тещею бізнесмена Романа Абрамовича - фото

Суворі обмеження: Тимур Мірошниченко відверто розповів про складнощі другого усиновлення

Тимур Мірошниченко розповів, чому йому з дружиною не вдається встановити другу дитину - шоумен назвав певні характеристики

Далі свого носа не бачить: український продюсер розкритикував Олега Кензова, який живе за кордоном

Вадим Лисиця розкритикував Олега Кензова, з яким співпрацював у минулому - чоловік назвав артиста тупим