Лайм

Найкращі вбрання зірок на червоній доріжці "Золотого глобусу-2023": хто і в чому прийшов

Один із найяскравіших образів був у Біллі Портера

У Лос-Анджелесі в ніч на 11 січня пройшла 80-та церемонія вручення нагород американської кінопремії "Золотий глобус" за заслуги в галузі кінематографу та телебачення. На заході озвучили імена переможців у численних номінаціях, а також присутні послухали промову Володимира Зеленського.

На престижній премії світові зірки з’явилися у брендових вишуканих вбраннях, які варті окремої уваги. Хто і в чому прийшов та чиї вбрання виявилися найбільш ефектними – читайте далі на theLime.

Фото: Getty Images

Джессіка Честейн

Акторка обрала для особливої нагоди не менш особливе вбрання. Зірка позувала на червоній доріжці в обтислій довгій сукні, яка по всій довжині була оздоблена яскравим декором у вигляді павутинки. Доповнили образ виразний макіяж очей, прикраси та зібране волосся.

Фото: Getty Images

Аня Тейлор-Джой

Акторка, яка була однією із претенденток на перемогу у номінації "Найкраща акторка в жанрі комедія або мюзикл", обрала для престижної премії сукню від знаменитого бренду Dior. Вбрання ніжно-жовтого відтінку вдало підкреслило фігуру зірки. Доповнили аутфіт прикраси, маленька сумочка золотого кольору та взуття на підборах.

Фото: Getty Images

Читайте на тему: Топ-7 суконь українських дизайнерів, які світові зірки вдягали на червону доріжку у 2022 році: фото.

Дженна Ортега

20-річна Дженна Ортега, яка отримала визнання та популярність на весь світ завдяки своїй ролі у серіалі "Венздей", з’явилася на заході у сукні Gucci з колекції вена-літо 2023 року. Вбрання мало довгий шлейф і повністю було плісованим.

Фото: Getty Images

Сальма Хаєк

56-річна акторка обрала розкішну сукні від Gucci, яка була декорована маленькими діамантами по всій довжині. Зірка доповнила образ об’ємними сережками, зібраною зачіскою та вечірнім макіяжем.

Фото: Getty Images

Хіларі Свонк

Вагітна Хіларі Свонк підкреслила свій животик елегантною смарагдовою сукнею. Завершили елегантний образ замшеві човники та влучно підібрані аксесуари.

Фото: Getty Images

Стівен Спілберг

Спілберг, який отримав нагороду як найкращий режисер фільм «Фабельмани», позував на червоній доріжці у класичному чорному костюмі та білій сорочці. Лаконічний образ він підкреслив метеликом.

Фото: Getty Images

Селена Гомес

Селена Гомес, яка була однією із претенденток на перемогу у номінації "Найкраща актриса телесеріалу в жанрі комедія або мюзикл", з’явилася на заході у вишуканій сукні від Valentino Haute Couture. Вбрання було декороване об’ємними рукавами. Завершули ефектний аутфіт аксесуари, взуття на підборах та зібране у хвіст волосся.

Фото: Getty Images

Читайте також: Поки триває війна: як зірки одягнулися на червону доріжку "Оскара" і хто згадав Україну.

Гайді Клум

Німецька акторка та модель, яка раніше з’являлася на публіці у вбраннях від українських дизайнерів, цього разу обрала ефектну сукню з пір'ями від марки Germanier. Сріблясті босоніжки, маленька сумочка та аксесуари доповнили образ знаменитості.

Фото: Getty Images

Біллі Портер

Американський актор, співак і драматург, а також амбасадор фрази "важко бути кежуал, коли ти лакшері" був на заході у яскравому вбранні від Christian Siriano. Рожевий образ зірки точно не залишився поза увагою того вечора.

Фото: Getty Images

Джеймі Лі Кертіс

Американська акторка, письменниця, громадська діячка постала перед публікою у чорному вбранні від бренду Valentino. Широкі сріблясті браслети на обох руках стали помітною деталлю її образу.

Фото: Getty Images

  • У травні у США пройшов бал інституту костюма Met Gala 2022. Захід відвідали знаменитості у розкішних і химерних образах. Подивіться, які вбрання обрали зірки.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як змінилися прогнози букмекерів після першого півфіналу: які шанси в України

Букмекери оновили свої ставки на переможця "Євробачення-2024" – перше місце посідає Хорватія, Україна – четверте

В самій лише футболці представник Фінляндії здивував появою на сцені "Євробачення-2024"

Представник Фінляндії Windows95man показав епатажний номер у першому півфіналі "Євробачення-2024"

Трішки перестаралася: Jerry Heil розповіла, як отримала травму під час виступу на "Євробаченні-2024"

Jerry Heil отримала травму під час виступу на Євробаченні-2024 - співачка вийшла на зв'язок у соцмережах та розповіла про своє самопочуття