Лайм

Третьої світової не буде: Зеленський виступив із промовою на церемонії вручення "Золотого глобуса"

Запис зі зверненням президента України глядачам премії показав Шон Пенн

Володимир Зеленський під час вручення премії "Золотий глобус-2023" у ніч проти 11 січня поділився надихаючим посланням: війну з Росією ще не закінчено, але Україна переможе.

Після того, як президента України представив його знаменитий соратник Шон Пенн, глядачі побачили на екрані заздалегідь записане звернення. У ньому Зеленський запевнив учасників церемонії, що завдяки підтримці вільного світу "тенденція змінюється".

Фото: president.gov.ua

"Перша світова війна забрала мільйони життів. Друга світова війна забрала десятки мільйонів. Третьої світової війни не буде, - запевнив він. - Це не трилогія: Україна зупинить російську агресію на нашій землі".

Зеленський почав свою промову з того, що Друга світова війна наближалася до кінця, коли у 1943 році було вручено першу в історії премію "Золотий глобус": було ясно, хто переможе, але попереду було ще кілька битв.

Читайте по темі: Один із кращих виступів: у США в захваті від промови Зеленського в Конгресі.

"Зараз 2023 рік: війна в Україні ще не закінчилася, але ситуація змінюється, і вже ясно, хто переможе, - сказав Зеленський. - Попереду ще битви та сльози. Але тепер я точно можу сказати вам, хто був найкращим минулого року: це були ви, вільні люди вільного світу, ті, хто об'єднався навколо підтримки вільного українського народу в нашій спільній боротьбі за свободу і демократію. За право жити, любити, народжувати. Хто б ти не був, звідки б ти не був, з ким би ти не був - борися за право нових поколінь знати про війну лише з фільмів".

"Ми зробимо це разом... Я сподіваюся, що всі ви будете з нами у день перемоги: день нашої перемоги", - додав він.


Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення #DigitalDiplomacy (@wearedigitaldiplomacy)

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків