Лайм

Топ-7 суконь українських дизайнерів, які світові зірки вдягали на червону доріжку у 2022 році: фото

Надихніться модними ідеями від селебріті

У 2022 році, після вторгення РФ в Україну, сотні знаменитостей висловили слова підтримки українцям та відкрито засудили злочинну політику кремлівського диктатора. Окрім численних постів у соцмережах, зірки світового рівня знаходили й інші способи демонструвати солідарність з нашою державою: обирали одяг українського виробництва. Селебріті виходили на червоні доріжки у різних країнах світу у вбраннях, авторами яких є українські дизайнери. Які аутіфіти приміряли Міла Йовович, Ольга Куриленко, Адель та інші – далі у нашому матеріалі.

Відома англійська співачка та авторка пісень Адель на щорічній премії Британської фонографічної індустрії в жанрі поп-музики Brit Awards 2022 з’явилася у вишуканому чорному вбранні від української дизайнерки Маріанни Сенчиної. Сукня вдало підкреслила зону декольте, а доповнили образ яскравий макіяж очей та масивні сережки, підібрані в тон до всього аутфіту.

Фото: instagram.com/adele

Читайте також: Гайді Клум з'явилася на червоній доріжці у сукні від українського бренду: фото яскравого образу.

Американська акторка родом із Києва Мілла Йовович з'явилась на благодійному балі Канського кінофестивалю у блакитному вбранні українського виробництва. Ніжна сукня з напівпрозорої тканини створена маркою Lever Couture, засновницею якого є дизайнерка Lesya Verlingieri.

Свій образ Йовович завершила об’ємним укладанням, виразним макіяжем та оригінальною прикрасою на шиї.

Фото: Getty Images

Акторка Соломія Кирилова на світову прем'єру фільму "Памфір" в рамках програми Quinzaine des Réalisators у Каннах прийшла у дизайнерській сукні, творцем якої є український дизайнер Іван Фролов. Вбрання було виконане у двох кольорах – ніжно-бежевому та ніжно-блакитному, тому асоціювалося з прапором України. Доповнили унікальний аутфіт тонкі рукавички з фатину та акуратна сумочка.

Фото: instagram.com/ukrainianfashionweek_official

Німецька фешн-інфлюенсерка, блогерка та модель Леоні Ханне на 79-му Венеційському міжнародному кінофестивалі позувала перед камерами у яскравій сукні від бренду MILLA. Головна деталь вбрання – екстремально довге декольте, яке точно не залишилося без уваги присутніх. Образ знаменитість доповнила ніжними сережками та золотим браслетом. Волосся Леоні Ханне було розпущене.

Фото: instagram.com/leoniehanne

Мей Маск, мама знаменитого американського підприємця та винахідника Ілона Маска, є справжньою любителькою одягу від українських майстрів. На різноманітних заходах вона з’являється у вбраннях, які створили талановиті українці. Наприклад, у травні цього року жінка відвідала захід The Hollywood Reporter, який проходив у Нью-Йорку (США). Для виходу у світ вона одягла сукню дизайнера Дарії Донець із нової колекції осінь-зима 2022-23.

Ніжна сукня з об'ємними рукавами, яку одягла Мей, одержала назву "Мушля". Натхнення для створення колекції авторка черпала в полотнах Боттічеллі.

Фото: instagram.com/mayemusk

Читайте на тему: Героїню серіалу "Емілі в Парижі" одягнули в спокусливу сукню українського бренду: фото.

Блогерка та акторка Наталі Ноель на заході Young Hollywood з'явилася в обтислій сукні від дизайнерки Ельвіри Гасанової. Сріблясте вишукане вбрання зірка підкреслила пастельною помадою, зібраним волоссям, маленькою чорною сумочкою та масивними сережками.

Фото: instagram.com/natalinanoel

Уродженка Бердянська, французька акторка Ольга Куриленко восени цього року відвідала премію The Walpole British Luxury Awards, що відбулася у Лондоні. Для виходу вона обрала сукню українського дизайнера Івана Фролова, яка підкреслила її струнку фігуру. Свій образ акторка доповнила лаконічними прикрасами та стриманим макіяжем.

Фото: Getty Images

  • У липні цього року голлівудська стилістка одягла Джулію Робертс та Кейт Бланшетт у вбрання з України. Подивіться, як виглядали зірки.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору

Низька посадка та сірий колір: який вигляд мають наймодніші джинси 2024 року

Які джинси носити весною 2024 - фасон підкова, колір екрю, сірі джинси та інші актуальні моделі - фото трендових речей

Лофери залишаються головним трендом весняного взуття у 2024 році: фото

Що таке лофери, які моделі цього жіночого взуття зараз у тренді, а також з чим їх поєднувати у весняному сезоні, щоб виглядати стильно