Лайм

Усього було мало: Саша з "Холостяка-12" поділилася справжніми почуттями до Алекса Топольського

Дівчина розкрила деталі у своєму блозі

Саша Погорєлова, яка покинула романтичний проект "Холостяк-12" в 11 випуску, розповіла про свої почуття до головного героя шоу. Дівчина не приховує, що відчувала симпатію до Алекса Топольського, однак їй не вистачало від нього уваги.

Детальніше про це учасниця "Холостяка" розповіла на своїй сторінці в Instagram. Вона зазначила, що через брак уваги з боку Топольського "почала потроху згасати".

Фото: instagram.com/holostyakstb

"Стосовно Алекса. Мені він дійсно подобався, але мені було усього мало. Мало уваги, мало побачень, мало часу проведеного разом. І я відчувала, як потроху згасаю. Я думаю, будь-яка дівчина мене зрозуміє, адже коли людина тобі подобається, хочеться проводити весь час разом, а тут потрібно було ділити все з іншими дівчатами", - написала Саша.

Читайте також: Хто переможе у фіналі "Холостяка-12" і коли дивитися пост-шоу.

Крім цього, дівчина зізналася, що виліт з реаліті за крок до фіналу не був для неї здивуванням. Цю думку вона обґрунтувала заявою, що тих емоцій, які вона та Алекс пережили на проекті, виявилося недостатньо для побудови серйозних стосунків.

"Для мене це було очікувано, бо я вже розуміла що для реального життя недостатньо емоцій до чогось більш серйозного. Все ж таки - це шоу, і якщо комусь пощастило пройти крізь все це і дійсно закохатися по самі вуха - це люди, які створені один для одного", - поділилася Погорєлова.

Фото: instagram.com/sashulialfw

Також дівчина розповіла, що під час участі у популярному шоу їй довелося зіштовхнутися з одним зі своїх страхів – страхом камер: "Я з першої появи зіткнулася зі страхом камер. Цього ніхто не очікував. Я завжди максимально відкрита, не сором’язлива і в мене був досвід публічних виступів. Але на шоу, кожен раз, побачивши камеру, мене тригерило. Алекс, на жаль, не зміг мене підтримувати в ці моменти. Іноді він навіть наголошував на тому, що я нервую. Це мені не дуже подобалось".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Заочні снайпери: Андрій Джеджула висловився про артистів, які виїхали з України

Український шоумен і волонтер Андрій Джеджула прокоментував поведінку Потапа, Влада Ями та Олега Винника, які обрали життя за кордоном під час війни

Закликав до війни проти України: СБУ повідомила про підозру зірці "Універу" Віталію Гогунському

Російський актор Віталій Гогунський, який грав Кузю у серіалі "Універ", отримав підозру від СБУ

Анастасія Приходько показала, як підріс її молодший син Лука: рідкісне фото

Українська співачка Анастасія Приходько поділилася з передплатниками у мережі знімком із 3-річним сином Лукою у невимушеній обстановці