Лайм

Будуть допущені матері, заміжні та вагітні. Конкурс "Міс Всесвіт" змінив правила для учасниць

Починаючи з наступного року!

Міжнародний конкурс краси "Міс Всесвіт" змінив правила для учасниць. Починаючи з 2023 року до заходу красунь будуть допущені молоді матері, вагітні та заміжні дівчата.

Про це повідомив оргкомітет "Міс Україна Всесвіт" у своєму Instagram. У дописі зазначили, що таким чином наступного року взяти участь у кастингу зможуть українки, які чекають на дитину або вже виховують дітей, а також дівчата, які перебувають чи перебували у шлюбі.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від МІС УКРАЇНА ВСЕСВІТ (@missukraine_universe)

"Раніше цього року організація "Міс Всесвіт" проводили опитування серед своєї аудиторії та серед директорів національних конкурсів. Відгуки показали, що як команда "Міс Всесвіт", так і прихильники конкурсу вважають, що особисті рішення жінки не повинні бути перешкодою на шляху до її кар'єрного успіху", - йдеться у публікації.

"Останні дані також показали, що середній вік одруження для жінок та першої вагітності у всьому світі починається з 21 року, - додали представники Miss Universe в Україні. - Ми неймовірно щасливі цим новинам, адже тепер ми матимемо можливість вітати в нашій сім'ї "Міс Україна Всесвіт" ще більше цілеспрямованих жінок!".

Нагадаємо, протягом вже 70 років правила "Міс Всесвіт" є дуже суворими: конкурсантки мають бути незаміжніми і не мати дітей, не можуть виходити заміж або народжувати, поки діє контракт.

"Міс Україна Всесвіт-2022" Вікторія Апанасенко Фото: instagram.com/crystal.viktoria

Втім, ці правила діють і для інших конкурсів краси "Великої четвірки", зокрема, "Міс Світу". Саме ця умова і позбавила переможницю конкурсу "Міс Україна 2018" - киянку Вероніку Дідусенко права на участь. Дівчина приховала інформацію про те, що була заміжня і що вона має сина, за що була дискваліфікована.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита