Лайм

Алекс Топольський порівняв фіналісток "Холостяка-12" і натякнув, хто переможе

До фіналу дійшли Саша Мудра та Катя Лозовицька

13 січня на каналі СТБ виходить фінальний випуск шоу "Холостяк-12", яке знімали ще до початку повномасштабної війни. Творцям проекту вдалося витримати інтригу до кінця сезону, хоча здогади і натяки щодо переможниці "Холостяка" вже звучали.

До фіналу "Холостяка-12" дійшло дві дівчини: безробітна Саша Мудра з Харкова та фотомодель Катя Лозовицька з Києва. До обох дівчат Алекс Топольський проявляв симпатію, але самі поводилися по-різному. Сашідістався образ "стерви", Каті - "хорошої дівчинки".

Фото: instagram.com/holostyakstb

Напередодні фіналу Алекс Топольський порівняв Катю і Сашу Мудру, а також свої почуття до них. Холостяк зізнався, що Саша розпалила у ньому пристрасть, а Катя – романтичні почуття.

Герой реаліті порівняв учасниць із яхтами, прив'язаними до причалу. Сашу він назвав яхтою, яка всім своїм виглядом показує, що мотузки недостатньо, щоб її втримати, адже вона дика і рветься до пригод. Катя здалася йому схожою на прив'язану яхту, яка плавно гойдається на хвилях і не рветься нікуди зі свого комфорту.

Читайте по темі: Саша Мудра розповіла, чим український "Холостяк" відрізняється від литовського.

"Саша та Катя - абсолютно різні, у них різні принципи, різний світогляд, різні характери. І я з ними розкривався теж по-різному, - написав Топольський. - З Сашою я впевнений, що непередбачуваність, спонтанність та пристрасть будуть в основі наших відносин. Сумувати точно буде ніколи. Я переконаний, що з Сашою я залишатимуся вічно молодим. Вона буквально еліксир молодості та енергії".

У Каті Холостяк знайшов те, чого йому так не вистачало в Америці – спокій, умиротворення, довіру та глибину.

"Мені дуже імпонує її сім'я та виховання. Та теплота та любов, культура, які панують у її родині, передалися і самій Каті. Вона буде чудовою мамою, яка зможе прищепити лише найкращі цінності дитині", - вважає Топольський.

Фото: instagram.com/holostyakstb

"З Катею в мені прокидався романтик, з Сашою у мені вирувала пристрасть. Я запитав: "Кого ти поруч із собою шукаєш насправді?" Відповідь ви дізнаєтеся вже сьогодні", - заінтригував він.

Раніше Топольський неодноразово наголошував на тому, наскільки важлива для нього здорова атмосфера в сім'ї. При цьому він вказував і на те, що цінує незалежність партнерів, які самі по собі мають бути самодостатніми.

У коментарях глядачі шоу "Холостяк-12" поділилися своїми припущеннями щодо переможниці шоу:

"Ми вже здогадуємося, і думаю, ти головою вибереш Катю. Але з екрану видно твій подяг до Саші".

"Кого б він не обрав, все одно буде сам".

"Ключове слово - "були" почуття".

"Поки не вщухне пристрасть, про який адекватний вибір може бути мова?"

"Всі знають, що Катя".

"Котя - 100%".

Читайте по темі: Завчені способи зваблення: психолог прокоментувала поведінку "Холостяка" Топольського.

Нагадаємо, що фінальний 12-й випуск "Холостяка-12" вийде на СТБ о 19:00. Після знайомства з мамою та романтичних побачень на Мадейрі Алекс Топольський зробить свій вибір та вручить обручку фаворитці.

Пост-шоу "Холостяка-12" вийде на СТБ у п'ятницю, 20 січня. У ньому покажуть, як склалося життя героїв після проекту.

Новини партнерів

Читайте також

Заочні снайпери: Андрій Джеджула висловився про артистів, які виїхали з України

Український шоумен і волонтер Андрій Джеджула прокоментував поведінку Потапа, Влада Ями та Олега Винника, які обрали життя за кордоном під час війни

Закликав до війни проти України: СБУ повідомила про підозру зірці "Універу" Віталію Гогунському

Російський актор Віталій Гогунський, який грав Кузю у серіалі "Універ", отримав підозру від СБУ

Анастасія Приходько показала, як підріс її молодший син Лука: рідкісне фото

Українська співачка Анастасія Приходько поділилася з передплатниками у мережі знімком із 3-річним сином Лукою у невимушеній обстановці