Лайм

У США обрали "Міс Всесвіт-2022": хто переміг та яке місце посіла українка

У ніч на 15 січня у Новому Орлеані пройшов фінал конкурсу

Американка Р'Боні Гебріел виграла корону "Міс Всесвіт 2022" у фіналі конкурсу краси 14 січня. Розкішну тіару переможниці вручила Харнааз Каур Сандху з Індії, яка виграла титул у 2021 році.

Фото: Getty Images

Першою віце-міс стала учасниця з Венесуели, другою – з Домініканської Республіки. Українка Вікторія Апанасенко не потрапила до топ-16 фіналісток. Росіянка Анна Ліннікова, якій дозволили участь у конкурсі попри геноцид, який Росія чинить в Україні, також не увійшла до фіналу.

Читайте по темі: У мережі висміяли росіянку, яка на конкурсі "Міс Всесвіт" вийшла в образі імператриці.

Фото: Getty Images

Згідно з веб-сайтом "Міс Всесвіт", Р'Боні Гебріел - модельєрка, модель та інструкторка зі шиття, яка любить мистецтво та спорт.

У старшій школі дівчина була волейболісткою, але обрала моду своїм основним заняттям. В Університеті Північного Техасу Р'Боні здобула ступінь бакалавра в галузі дизайну одягу. Зараз вона є генеральною директоркою власної лінії екологічно чистого одягу R' Bonney Nola.

Р'Боні - провідна інструкторка з шиття в Magpies & Peacocks, некомерційному дизайнерському будинку з Х'юстона, який присвятив себе сталому розвитку. Команда забирає непотрібний текстиль та тканини зі звалищ і перетворює їх на модні колекції. Р'Боні проводить курси шиття для жінок, які пережили торгівлю людьми та насильство в сім'ї.

Читайте по темі: З крилами та мечем: українка на конкурсі "Міс Всесвіт" вразила ефектним виходом.

На конкурсі "Міс Всесвіт-2022" Р'Боні підтримала Україну та опублікувала в Instagram пост із теплими словами, які присвятила Вікторії Апанасенко: " Я за Україну. Я зачарована силою та красою моєї сестри по "Міс Всесвіту" Вікторії. У мене було кілька хвилин, щоб посидіти і поговорити з нею про захист прав людини. Я підтримую її стійкість і надихаюся її серцем. Мені подобається, як "Міс Всесвіт" дозволила мені спілкуватися з жінками з усього світу".

Фото: instagram.com/rbonneynola/

Як перша американка філіппінського походження, яка виграла "Міс США", вона підкреслює важливість прийняття рідної культури. Р'Боні каже, що її місія полягає в тому, щоб жінки та молоді дівчата побачили в ній себе та відчули натхнення для досягнення поставленої мети.

Новини партнерів

Читайте також

Серце моє ніколи не буває вільне: Ірина Білик заінтригувала змінами в особистому житті

Ірина Білик розповіла про своє особисте життя. Серце співачки зайнято

Як українські зірки відреагували на перемогу Усика над Ф’юрі

Олександр Усик поборов Тайсона Ф'юрі. Українські зірки емоційно відреагували на історичну перемогу

Чемпіон світу з боксу в надважкій вазі: дружина Олександра Усика зворушливо привітала коханого з перемогою

Український боксер Олександр Усик переміг Тайсона Ф'юрі та став чемпіоном світу. Дружина спортсмена Катерина Усик емоційно привітала коханого