Лайм

Рашистка Наташа Корольова розповіла, як ставиться до проукраїнської позиції своєї мами

Артистка заговорила про "мудрість"

Уродженка Києва Наташа Корольова, яка підтримує політику кремлівського агресора та продовжує жити в РФ, висловилася про стосунки зі своєю мамою Людмилою Поривай. Артистка не приховує, що їхні погляди не збігаються, проте наголошує, що "потрібно бути мудрішими".

Таку заяву пропагандистка зробила у своєму блозі в Instagram. Роз'яснити ситуацію Корольова вирішила після того, як її мама публічно підтримала Україну, у той час як вона обрала зовсім протилежну позицію – проросійську. На цьому тлі шанувальників цікавило, як виконавиця підтримує спілкування з рідною людиною.

Фото: instagram.com/koroleva__ru

Так, киянка оприлюднила фото з мамою та сестрою та залишила до знімку наступний підпис: "Будьте мудрішими та бережіть своїх близьких, навіть якщо в чомусь ваші погляди не збігаються". Відомо, що путіністка прилетіла до близьких в США. Там з ними співачка і відсвяткувала новорічні свята, і схоже, що чоловіка-пропагандиста Сергія Глушка (Тарзана) з нею не було.

Читайте також: Киянка Наташа Корольова у РФ виступила з рашистами на концерті на честь "перемоги".

Фото: instagram.com/mama_luda_star

Нагадаємо, Людмила Поривай публічно підтримала Україну та відхрестилася від свого проросійського зятя Тарзана. Жінка опублікувала пост в українському стилі і відписалася від стриптизера через його антиукраїнські заяви.

Свою проукраїнську позицію Поривай раніше пояснила так: "Я дуже переживаю. У мене всі рідні - моя сестричка, мої онуки, мої племінники - в Україні. Я серцем і душею з ними завжди - щодня, кожної секунди. І я сьогодні така рада, така вдячна, що ви всі прийшли подивитися на наших зірок, які віддають своє серце, душу, співають стільки років і вірні нашій мамі Україні. Слава Україні". Ці слова жінка сказала на концерті Ірини Білик, який проходив у Маямі.

Фото: instagram.com/koroleva__ru

Старша сестра Наташі Корольової Ірина Осауленко, популярна у 90-х співачка Руся, також підтримує Україну. Раніше вона презентувала пісню, яку присвятила українським дітям. Також жінка відкрито розповідає у соціальних мережах всю правду про російське вторгнення.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil