Лайм

Путініст Тарзан після санкцій РНБО звернувся до Зеленського з нецензурним віршем

Росіянин спантеличив своїх підписників

Чоловік Наташі Корольової Тарзан (справжнє ім'я – Сергій Глушко) прокоментував впроваджені проти нього санкції РНБО зверненням до Володимира Зеленського. У соціальних мережах пропагандист опублікував пост, у якому назвав президента України "Вовою", однак не всі підписники зрозуміли, кому саме адресоване послання.

У своєму зверненні путініст також назвав українців "приниженим народом", який нібито захоче "задушити президента. "Под санкциями нам жить не ново, в очк* себе засуньте список, Вова. Уж скоро мракобесию конец придет, тебя задушит твой же, тобою уничтоженный народ", – написав росіянин на своїй сторінці в Instagram.

Фото: instagram.com/tarzan___official

У коментарях користувачі мережі попросили уточнити, до кого саме звертається Глушко: "А якому Вові це адресується?", "Вова" має подвійне значення", "Про Зеленського, хто не зрозумів!", "Який Вова?! Сергій, дайте відповідь за сказане!", "Не зрозуміла спочатку про Вову", "Терміново виправити", "Я б сказала, що це дуже двозначно".

Читайте також: Під мобілізацію потрапляє: Наташа Корольва розповіла, чи піде в армію РФ її чоловік Тарзан.

Сергій Глушко - російський актор, співак, стриптизер. Підтримує путінський режим та війну Росії проти України. Одружений з українкою Наташою Корольовою. Виховують сина Архипа.

Фото: instagram.com/novosti_celebrities

Нагадаємо, 7 січня Володимир Зеленський підписав наказ про запровадження санкцій проти російських зірок, підтримують російську агресію в Україні. У списку опинилися: Філіп Кіркоров, Ірина Аллегрова, Діма Білан, Віктор Добронравов, Валерій Кіпелов, Лариса Доліна, Ірина Дубцова, Михайло Галустян, Сергій Глушко (Тарзан), Сергій Лазарєв, Микита Михалков, Олександр Пресняков, Стас П'єха, Любов Успенська, Михайло Шуфутинський та багато інших. Всього до санкційного переліку потрапили 119 російських та українських культурних діячів.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Уклін всім героям: українські зірки вшанували пам’ять жертв трагедії на Чорнобильській АЕС

26 квітня 2024 року виповнюється 38 років з дня Чорнобильської аварії - зірки висловилися про річницю - фото

Ніхто не може мені заборонити: скандальна Алхім висловилася про мовне питання та ставлення до Путіна

Анна Алхім заявила, що перейде на українську, коли від неї всі відчепляться, а також зазначила, що Путін продовжує нагинати весь світ

В'ячеслав Узєлков повідомив про виписку з лікарні та розповів про самопочуття після кількох операцій

В'ячеслав Узєлков розповів про своє самопочуття після кількох перенесених операцій, а також показав фото з лікарні - його виписують