Лайм

На шоу "Холостяк" назвали переможницю: кого обрав Алекс Топольський у фіналі

Відбувся довгоочікуваний фінал 12 сезону

Ввечері 13 січня на каналі СТБ показали фінальний випуск шоу "Холостяк-12", знятого до повномасштабної війни в Україні. Глядачі дізналися, хто ж став обраницею Алекса Топольського – Катерина Лозовицька або Олександра Мудра.

У 12 випуску реаліті головний герой познайомив фіналісток зі своєю мамою. Після знайомства з рідною людиною Алекс запросив Катю і Сашу на острів Мадейра (Португалія), де з кожною сходив на вирішальні побачення. Вибір Холостяка був непростим, адже з кожною дівчиною у нього зав'язалася своя історія.

Читайте на тему: Саша Мудра розповіла, чим український "Холостяк" відрізняється від литовського.

Саша Мудра та Катя Лозовицька Фото: instagram.com/sasha_wise28 / instagram.com/kateryna_lozovytska

У фінал шоу "Холостяк-12" пройшли абсолютно різні за характером дівчини. Побачення з Сашою – це завжди пристрасть, непередбачуваність, веселощі. З Катею кожна зустріч була наповнена романтикою, спокоєм та добротою. Однак фінальні зустрічі допомогли Алексу визначитися, чия енергія йому ближча по життю. Топольський у фіналі шоу "Холостяк-12" обрав фотомодель Катю.

Фото: instagram.com/holostyakstb

Катерині Лозовицькій 25 років, вона родом із Києва. Дівчина закінчила Київський національний лінгвістичний університет та здобула юридичну освіту. Проте Катя вирішила, що їй ближчий моделінг, тому пов'язала своє життя з модельним бізнесом.

Як склалися стосунки Каті та Алекса після проекту, глядачі зможуть дізнатися у пост-шоу, яке вийде на СТБ 20 січня.

Новини партнерів

Читайте також

Заочні снайпери: Андрій Джеджула висловився про артистів, які виїхали з України

Український шоумен і волонтер Андрій Джеджула прокоментував поведінку Потапа, Влада Ями та Олега Винника, які обрали життя за кордоном під час війни

Закликав до війни проти України: СБУ повідомила про підозру зірці "Універу" Віталію Гогунському

Російський актор Віталій Гогунський, який грав Кузю у серіалі "Універ", отримав підозру від СБУ

Анастасія Приходько показала, як підріс її молодший син Лука: рідкісне фото

Українська співачка Анастасія Приходько поділилася з передплатниками у мережі знімком із 3-річним сином Лукою у невимушеній обстановці