Лайм

Олі Поляковій виповнилося 44 роки: співачка розповіла про зміни у житті

17 січня артистка святкує день народження

17 січня Оля Полякова, яка тривалий час приховувала свій справжній вік, відсвяткувала 44-й день народження. Співачка розповіла, як змінилося її життя за останній рік, майже 11 місяців із якого триває повномасштабна війна в Україні.

Фото: instagram.com/polyakovamusic

"Сьогодні день нового року мого життя. Останній рік змінив мене, як і всіх: розчавив, приголомшив бідами, розбив, вигнав із дому, забрав плани та досягнення, відсіяв безліч людей з мого життя, забрав віру, - написала Полякова в Instagram. - А разом з тим приголомшив людяністю, відданістю, сміливістю, незламністю, співчуттям, познайомив з новими прекрасними людьми, зробив сильнішою, глибшою, дорослішою, а головне - подарував віру в те, що обов'язково все буде добре".

Читайте також: Цьому не місце в Україні: Оля Полякова ритуально спалила свій кокошник.

Фото: instagram.com/polyakovamusic

Нагадаємо, що Оля Полякова з двома доньками виїхала з України у квітні, тоді як її чоловік Вадим Поляков залишився у Києві. На той момент бізнесменові було 59 років, і він не міг залишити країну всупереч умовлянням знаменитої дружини.

Якийсь час Полякова з дітьми жила у Франції у подруги, російської журналістки родом з Одеси Ніки Білоцерківської. Там родині відкрилися складності повсякденного життя, адже всі господарські справи доводилося робити без помічників та няньки.

Нині доньки Олі Полякової навчаються в Англії: старша Маша вступила до музичного коледжу в Лондоні, а молодша Аліса – до престижної школи-пансіонату. Сама співачка повернулася до роботи, знялася у грузинських "Танцях із зірками" і дає концерти в Європі.

Новини партнерів

Читайте також

У Мальме проходить "Євробачення-2024" - онлайн-трансляція першого півфіналу

7 травня о 22:00 за Києвом стартує "Євробачення-2024" - дивитись онлайн трансляцію першого півфіналу конкурсу

alyona alyona впала на репетиції перед "Євробаченням-2024": в якому стані реперка

alyona alyona впала під час генеральної репетиції на Євробаченні-2024 - реперка запевнила, що почувається добре - відео

Де дивитися перший півфінал "Євробачення-2024", в якому виступатиме Україна

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита