Лайм

Мені - 43: Оля Полякова зізналася, що брехала про свій вік та пояснила чому

Співачка називала цифру на 5 років меншою

Оля Полякова багато років приховувала свій справжній вік та заявляла, що інформація у Вікіпедії є хибною. Представник артистки у коментарі theLime говорив, що у паспорті у співачки вказано 1984 рік народження, проте онлайн-енциклопедія стверджує, що Полякова народилася у 1979 році.

В YouTube-проекті "Взрослые девочки" співачка зізналася Маші Єфросиніній, що вона брехала і що насправді їй 43, а не 38, як вважала більшість. Це зізнання здивувало навіть телеведучу, яка є близькою подругою Полякової.

Фото: instagram.com/polyakovamusic

"Ми з тобою одного року, але я за тебе трохи старша, - сказала співачка. - Я ніколи не говорила про свій вік, а тепер говорю. Тому що ці речі були важливими для мене. Так, я приховувала свій вік. Мені здавалося це важливим, мені здавалося, що ось так виглядаю і ніхто не дає мені мій вік, чому я має його називати".

"Я розумію, що коли мені виповнилося 30 років, я нічого не досягла. Я була ніхто, хоча вже років 15 працював як клятий кінь. Нікому це було не потрібно. Мої пісні слухали тільки мої родичі, кліпи, які я знімала, дивився чоловік, на які він і давав гроші. У 30 років у мене був день народження величезний, на який нарешті прийшли ЗМІ. І вони мене запитували: "Скільки вам років?", і мені тоді здалося, що в 30 років бути зіркою-початківцем і співати нехитрі пісеньки це якось соромно і тому я сказала, що мені 25", - зізналася зірка.

Фото: instagram.com/polyakovamusic

За словами Полякової, з того часу преса почала писати їй вік на 5 років менше. І коли позаминулого року у Вікіпедії з'явилася реальна дата її народження, і її не можна було виправити, співачка сильно плакала.

"Я вила, наче хтось помер. Мені здавалося, що це так ганебно. Тут ще навалилося, що я стільки часу брехала. Мені було соромно, що я це приховувала. Для мене це було трагедією", - наголосила співачка.

Тепер, коли в рідній країні триває жорстока війна, Полякова розуміє, що цифри у паспорті – ніщо порівняно з усіма потрясіннями, що сталися після 24 лютого, загубленими життями та кар'єрами. "Я нарешті говорю спокійно про те, що мені в січні виповнилося 43 роки", - додала вона.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита