Лайм

Ахтем Сеітаблаєв став дідусем - старша дочка режисера народила первістка

Актор поділився приємною новиною

Через півтора року після весілля старша дочка Ахтема Сеітаблаєва та її чоловік стали батьками. 28-річна Назли народила первістка, зробивши свого знаменитого батька дідусем.

Про поповнення в родині, а саме - про народження онуки, повідомив сам кінорежисер. Сеітаблаєв опублікував в Instagram своє фото і розповів, що тепер він офіційно Hart-baba - на кримськотатарському "Дід".

Читайте також: Ахтем Сеітаблаєв у день народження доньки показав її розкішні весільні фото.

Фото: instagram.com/seitablaiev

Український актор, який з перших днів війни захищає Україну від окупантів, тепло звернувся до новоспечених батьків і подякував вищим силам за народження крихітки.

"З милістю Всевишнього це сталося, моя донька та її чоловік народили маленьку чарівну дочку, а мені онуку! Тепер офіційно - Дід - Hart-baba. Люблю вас, мої рідні, бережи вас Всевишній", - написав режисер "Кіборгів".

Фото: instagram.com/stbl.n

У коментарях посипалися привітання з побажаннями здоров'я та миру.

"Щирі вітання Вам і всій Вашій родині! Нехай усі наші діти ростуть під мирним небом в Україні!" ,"Вітаю! Вашій дочці швидкого відновлення, а маленькій міцного здоров'я, радості, тепла та мирного неба", "Нехай росте здоровою та щасливою під мирним небом", "Яка чудова новина в такі темні часи! Нехай буде щаслива, здоровенька та довголітня, на радість вам усім", - пишуть підписники.

Фото: instagram.com/seitablaiev

Назли Сеітаблаєва вийшла заміж у вересні 2021 року. Роскішне весілля відбулося в Туреччині, у курортному місті Кемер. Нині донька Сеітаблаєва із чоловіком живуть у Бельгії.

Назли - не єдина дочка Ахтема Сеітаблаєва. Також 50-річний режисер разом із колишньою дружиною Іванною Дядюрою виховує 13-річну доньку Сафіє та двох синів - спільного Селима та Анатолія, якого екс-кохана народила у першому шлюбі.

Фото: instagram.com/seitablaiev

  • Раніше Ахтем Сеітаблаєв розповів, чому розлучився з другою дружиною. З кінопродюсеркою Іванною Дядюрою він розійшовся через 10 років стосунків, 8 з яких пара була в офіційному шлюбі.

Новини партнерів

Читайте також

Рожевий ліс, "скелети" та динамічні танці: яким був виступ Сан-Марино на "Євробаченні-2024"

Представниця Сан-Марино на Євробаченні 2024 Megara вразила епатажним образом та сміливим номером - відео виступу

Чим дивували учасники у другому півфіналі "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

Стали відомі імена другої десятки фіналістів Євробачення 2024 - хто потрапив у фінал та якими були кращі виступи шоу 9 травня

Джастін Бібер вперше стане батьком: його дружина Гейлі вагітна

Джастін Бібер стане батьком - його дружина Гейлі Бібер вагітна - пара повідомила радісну звістку в соцмережах - фото та відео