RU  UA

Дізнатися

Невимовний біль: Осадча, Ребрик, Вакарчук та інші оплакують катастрофу у Броварах

"Всередині пульсує лише багато "Чому?"

Вранці 18 січня у місті Бровари Київської області біля дитячого садка впав вертоліт. На даний момент відомо, що кількість загиблих становить 17 осіб, троє з яких – діти. Постраждали 25 людей, деякі з них знаходяться в лікарні у тяжкому стані.

Українські знаменитості у соціальних мережах висловили слова співчуття сім'ям загиблих, а також прокоментували ситуацію, що сталася. Відповідні публікації та stories з’явилися на сторінках зірок у Instagram.

Фото: Apostrophe

"Кілька годин тримаю в руках телефон і не знаю, якими словами висловити той жах, що відчуваю… Я не знаю, як добрати слів для втіхи батьків, що втратили дітей, адже слова - щирі співчуття, це якісь сухі слова… Я знаю, що немає тих слів, щоб вони хоч якось мали вагу в такому горі… Жодна людина в світі не має губити своїх через війну, а ця катастрофа - це також наслідок війни, ми пізніше дізнаємося всі подробиці…. Я навіть не плачу, а вию… Так не може бути, наші люди не мають оплакувати своїх дітей….Співчуття родинам всіх загиблих сьогодні в Броварах. Не вкладеться в голові, що таке могло статися просто через несправність гелікоптера…", - написала ведуча Катерина Осадча.

Фото: instagram

Читайте також: Загинуло керівництво МВС: що говорять у поліції про трагедію у Броварах.

"Одна трагедія за іншою… Бровари… Господи, коли це пекло скінчиться?" – висловилася про трагедію телеведуча та акторка Лілія Ребрик.

Фото: instagram

Фото: instagram

"Особливо страшно усвідомлювати смерть маленьких дітей. Для мене ця трагедія є і особистою. Я добре знав Дениса Монастирського та Євгена Єніна. За останні 10 місяців ми багато співпрацювали, разом наближаючи Перемогу. Денис і Женя були розумними, відданими Україні людьми. Дуже важка втрата", – заявив лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук.

Фото: instagram.com/sviatoslav.vakarchuk

"Боже… Чому саме дитячий садок? Чому саме дітки?" – написала у stories дружина телеведучого Григорія Решетніка Христина.

Фото: instagram

"Дитячий садочок… Діти… В такі моменти особливо боляче… Серце крається від побачених кадрів… Отче Наш, повернись нарешті обличчям до України – благаю тебе. Ми вже вдосталь натерпілися та спокутували провини… Дай сил нам здобути перемогу", - висловився про трагедію і сам Решетнік.

Фото: instagram

Фото: instagram

"Вічна пам’ять… Досить вже, досить", - написала акторка Ксенія Мішина.

Фото: instagram

"Всередині пульсує лише багато "Чому?" – висловилася ведуча Маша Єфросиніна.

Фото: instagram

Фото: instagram

"Бровари… Боже, як це все витримати? Співчуття всім сім’ям загиблих… Царство небесне невинним душам", - написав співак Сергій Бабкін.

Фото: instagram

Читайте на тему: Обезголовлене МВС: що трапилося у Броварах і чого чекати далі.

"Я не знаю, як нам це все вигрібати… Якщо так важко нам, свідкам цих подій, то що говорити про постраждалих і тих, хто втратив близьких? Росія – жахлива країна, якій не місце на карті світу. За таке треба буде відповідати довго, сотні років. Правосуддя буде, пам’ятайте про це", - прокоментувала подію акторка Наталка Денисенко.

Фото: instagram

"Як багато трагедій… Співчуття родинам загиблих… Співчуття батькам діток, яких не стало", - висловилася ведуча Ольга Фреймут.

Фото: instagram

"Жалива трагедія… Невимовний біль", - написала співачка Настя Каменських.

Фото: instagram

"Чи можливо звикнути до таких новин? Ні. Неможливо. Чи пропускаю я смерті дітей в Дніпрі, Броварах, в кожному місті України через себе? Так. Бо я батько трьох. Мої діти такі ж, як ці малі - ні чому не винні. Що робити? Як жити? Допомагати одне одному, підтримувати одне одного. В цьому ми можемо знайти себе. Закритися – не вихід. Тільки підтримкою тих, кому потрібна допомога, зможемо вилізти з цієї прірви", – висловився ведучий Анатолій Анатоліч.

Фото: instagram

Фото: instagram

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Многие знаменитые женщины ждут своих мужчин с войны. Среди них – Маша Ефросинина, Наталка Денисенко, Маричка Падалко, Людмила Барбир

Павло Зібров показав мальовничі краєвиди з вершини "Батьківщини-Матері"

Павел Зибров побывал на вершине величественного монумента Родина-Мать. Он показал красивые виды Киева

Рано чи пізно ми всі воюватимемо: лідер гурту "Друга Ріка" розповів, чи варто мобілізувати артистів

Валерий Харчишин рассказал, что думает о мобилизации артистов. Музыкант активно помогает украинской армии