Лайм

Представниця Польщі на "Міс Всесвіт-2022" зворушливо підтримала Вікторію Апанасенко та Україну

23-річна модель виклала пост на цю тему

Представниця Польщі на міжнародному конкурсі краси "Міс Всесвіт 2022" Олександра Клепачка розповіла у соціальних мережах про знайомство з Вікторією Апанасенко. Дівчина зізналася, що вдячна заходу за можливість побачитися та поспілкуватися з українкою, додавши, що між ними виник "особливий зв’язок".

Детальніше про це дівчина написала у своєму блозі в Instagram: "Під час конкурсу "Міс Всесвіт" я мала можливість познайомитися з кимось особливим – Вікторією Апанасенко. Перед тим, як ми вилетіли до США, ми контактували, відчуваючи, що між нами особливий зв’язок". Вона також оприлюдинила спільні фото з Вікторією.

Фото: instagram.com/ola_klepaczka

Крім того, Олександра поділилася, що займалася волонтерством на підтримку України: "Я бачила і відчувала зло війни в Україні. Я допомагала збирати подарунки для біженців та організовувати їхнє життя тут. Я бачила тисячі матерів та дітей, літніх та молодих жінок, яким довелося тікати від війни".

Читайте також: Отримав по кабіні: Остапчук висміяв російського блогера Літвіна, якого поставили на місце поляки.

Фото: instagram.com/ola_klepaczka

Польська модель додала, що від щирого серця бажає, аби українці скоріше могли повернутися у свої мирні домівки. Також Клепачка закликала увесь цивілізований світ не забувати про війну в Україні, а говорити про неї якомога частіше та голосніше.

"Конкурс був платформою для Вікторії, щоб світ дізнався про те, що відбувається в її країні. Вдалося, і це найголовніше. Ми повинні голосно говорити про важливість миру, свободи та незалежності. Ми не повинні забувати, що людяність - це ще й емпатія. Вікторіє, я хочу, щоб твій дім був безпечним та мирним. Я хотіла б, щоб уся Україна стала країною, де знову чути дитячий сміх, а не свист куль і гуркіт бомб. Я хочу, щоб кожен міг повернутися до свого дому із почуттям безпеки", - написала Олександра.

Фото: instagram.com/ola_klepaczka

У коментарях українці висловили дівчині слова подяки за підтримку нашої країни у боротьбі з російським агресором.

Читайте на тему: Почали активний булінг: "Міс Україна Всесвіт" показала, що про неї пишуть російські ЗМІ.

Олександра Клепачка - 23-річна польська модель, яка виграла Miss Polski 2022. Клепачка представляла Польщу на Miss Universe 2022 і знову представлятиме свою країну на Miss Supranational 2023.

Фото: Getty Images

Під час конкурсу національних костюмів дівчина була одягнена в червоно-білу сукню, декоровану маками по всій довжині. Завершував ніжний образ капелюшок у формі маку та польський прапор позаду. Моделі не вдалося потрапити до топ-16.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Привертає увагу більше, ніж будь-коли: у мережі показали відео головної сцени "Євробачення-2024"

Як виглядає головна сцена Євробачення-2024 у Мальме - у мережі вперше показали відео та розповіли про репетиції конкурсантів

Режисер "Єралашу", якого засудили за педофілію, отримав медаль за участь у війні проти України

Росіянин Ілля Білостоцький похвалився, що отримав медаль за службу на фронті, а також, що з нього зняли всі звинувачення у педофілії

Як голосувати у першому півфіналі "Євробачення-2024": детальна інструкція

Перший півфінал Євробачення 2024 відбудеться 7 травня - як голосувати за конкурсантів, як довго триватиме голосування