Лайм

Схожа, але наша гарніша: у мережі порівняли "Міс Всесвіт-2022" і Ксенію Мішину

Акторка має всі шанси стати учасницею конкурсу краси у 2023 році

Переможницею конкурсу "Міс Всесвіт-2022" стала учасниця зі США - 28-річна модель, дизайнерка та інструкторка зі шиття Р'Боні Гебріел. Українка Вікторія Апанасенко не увійшла у топ-16 фіналісток, але в мережі вже придивилися "нову Міс", яка зможе гідно представити країну наступного року.

Фото: instagram.com/rbonneynola/

Українська модель та блогерка Ганна Гресь, яка сама була учасницею конкурсу "Міс Всесвіт" у 2011 році, вказала на схожість Р'Боні Гебріел та актриси Ксенії Мішиної. Користувачі мережі підтвердили, що дівчата дійсно мають спільні риси, але "наша - красивіша".

Читайте по темі: З крилами та мечем: українка на конкурсі "Міс Всесвіт" вразила ефектним виходом.

"Міс Всесвіт" Р'Боні Гебріел (ліворуч) та українська актриса Ксенія Мішина Фото: instagram.com/rbonneynola / instagram.com/misha.k.ua/

"Виходить, ще красивіша, ніж найкрасивіша у Всесвіті", - написала Гресь Мішиній. "Дякую, люба. Дуже приємно. От би так реально", - відповіла українська актриса.

Фото: instagram.com/anya_gres/

До речі, участь Ксенії Мішиної у "Міс Всесвіті" у 2023 році зовсім не є неможливою. Конкурс змінив правила, згідно з якими до змагань допускаються молоді мами, вагітні жінки та заміжні дівчата.

Директорка конкурсу "Міс Україна Всесвіт" Анна Філімонова підхопила жартівливу ініціативу. "Ну от і нова Міс знайшлася, як усе швиденько", - написала вона в Instagram-історіях.

Фото: instagram.com/anna.filimonova__/

Ксенії Мішиній 33 роки, українська актриса та героїня 1 сезону шоу "Холостячка" виховує 10-річного сина Платона. Мішина незаміжня: влітку 2022 року вона розійшлася з переможцем "Холостячки" Олександром Еллертом, який виїхав з України під час війни і нині живе за кордоном.

Новини партнерів

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталія Могилевська показала молодшу доньку Софію з нагоди Дня вишиванки - що відомо про дівчаток, яких удочерила співачка

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букінгемський палац показав архівні портрети королівської родини - на кадрах позували Чарльз III, Єлизавета II та інші