Лайм

Без проб і кастингів: найдорожчого футболіста України запросили на шоу "Холостяк"

Ведучий продовжує інтригувати шанувальників реаліті

В Україні завершився 12 сезон шоу "Холостяк" із бізнесменом з Майамі Алексом Топольським. Наступним героєм романтичного реаліті може стати Михайло Мудрик – найдорожчий футболіст України. Принаймні спортсмена серед кандидатів бачать його шанувальники та ведучий проекту Григорій Решетник.

Півзахисник англійського "Челсі" та збірної України опублікував у себе в Instagram фотографію, на якій зображений у формі лондонського клубу. "Не можу дочекатися початку. Приходьте робити Лондон синім", - написав Мудрик.

Фото: instagram.com/mmudryk10

Читайте також: Григорій Решетник заявив, що знайшов нових "Холостяка" та "Холостячку": глядачі у захваті.

Публікацію футболіста серією смайликів прокоментував Григорій Решетник. На коментар телеведучого відреагував один із підписників Михайла, який натякнув, що Мудрик є чудовим претендентом на роль наступного "Холостяка". На це ведучий реаліті відповів так: "Забираємо одразу без проб і кастингів".

Фото: instagram.com/mmudryk10

Михайлу Мудрику 22 роки. В основному складі "Шахтаря" лівий вінгер (крайній півзахисник) дебютував у 2018 році. У січні 2023-го лондонський "Челсі" підписав з Мудриком контракт, який обійшовся клубу у 70 млн. євро + 30 млн. у вигляді бонусів. Цей переход став найдорожчим серед українських футболістів, а також найдорожчим трансфером з української Прем'єр-ліги.

Фото: instagram.com/mmudryk10

Нагадаємо, герой 12 сезону шоу "Холостяк" Алекс Топольський у фіналі обрав 25-річну фотомодель із Києва Катю Лозовицьку. Чи змогла пара побудувати стосунки після проекту - глядачі СТБ дізнаються вже цієї п'ятниці, 20 січня, в ефірі пост-шоу.

Фото: instagram.com/kateryna_lozovytska

Новини партнерів

Читайте також

Канал "СТБ" повідомив про рекордну кількість анкет після оголошення імені нового "Холостяка"

Творці Холостяка повідомили про велику кількість анкет після того, як оголосили ім'я нового героя Олександра Терена

"Суспільне" заперечило слова alyona alyona про штраф для української делегації на "Євробаченні-2024": що відомо

Суспільне Мовлення спростувало заяву alyona alyona про штраф української делегації за футболки з закликами звільнити військовополонених

Найбільша цінність мого життя: співачка Lama у День сім'ї показала романтичну світлину з коханим

У День сім'ї 2024 в Україні співачка Lama показала фото зі своїм обранцем Романом та висловилася про сімейні цінності