Лайм

Він полив мене брудом: Саша Мудра розповіла, чому розчарувалася в Алексі Топольському

Дівчина розкрила подробиці стосунків із героєм "Холостяка"

Шоу "Холостяк-12" знімалося ще до початку повномасштабної війни, але незважаючи на значну втрату актуальності, стало популярним і обросло скандалами. Вже після проекту фаворитка Алекса Топольського Саша Мудра, яку він відправив додому у фіналі, назвала його жалюгідним за невдалі жарти та спроби зачепити.

Також в Instagram Олександра відповіла на запитання підписників про свою участь у шоу та стосунки з Топольським. За словами Мудрої, вона не дуже засмутилася через програш у фіналі, оскільки не вважала Холостяка своєю близькою людиною.

Читайте також: Алекс Топольський розповів про почуття до Саші Мудрої після прощання на "Холостяка".

Фото: instagram.com/sasha_wise28/

"Біль може заподіяти тільки людина, яка тобі дорога, близька, з якою ти пройшов багато життєвих етапів. Ця людина не займала якогось місця в моєму житті, щоб заподіяти мені біль", - каже вона.

Алекс Топольський віддав перевагу Каті Лозовицькій, чим дуже здивував Сашу Мудру. Все через його поведінку та зізнання, які дівчина розцінювала як обіцянку перемоги.

"Я не очікувала, що він обере не мене, бо протягом усього проекту він проявляв до мене сильну наполегливу симпатію. Звичайно, я хотіла, щоб він вибрав мене, особливо коли я бачила, що в нього до мене є емоція. Про кохання тут мови немає. Мова йде про закоханість, симпатію, пристрасть. Коктейль із цих емоцій між нами був", - зізналася вона.

Читайте також: Саша Мудра розповіла, чим український "Холостяк" відрізняється від литовського.

Фото: instagram.com/sasha_wise28/

Свої коментарі в машині про те, що Топольський був їй не цікавий і непотрібний, Мудра назвала дитячими.

"Я справді легко закохуюсь. Нічого поганого в цьому не бачу, закохуватися чудово. Мені було дуже неприємно, що він відправив мене додому, тому й були такі дитячі коментарі в машині, - сказала вона. - Я нікому не дозволяю принижувати себе, а це було приниження. Коли вам протягом 3 місяців людина розповідає про свої почуття, каже, що виділяє вас серед усіх, а потім проводжає вас з такими словами... які не відповідають моїй особистості".

Заключну промову, яку у фіналі Алекс адресував Саші Мудрій, вона назвала "маячнею". Також вона наголосила, що йому було шкода, що вона йшла. Дівчина вважає, що Холостяк її не вартий, тому через нього вона й не плакала.

"Не обов'язково плакати за чуваком, який тебе не вартий. Якщо він зробив вибір не на мою користь, у моєму світі він мене не вартий. Чому я повинна через нього плакати?" - каже вона.

Читайте також: Поцілунки та обійми: Алекс Топольський показав спільні фото з переможницею "Холостяка-12" після проекту.

Фото: instagram.com/sasha_wise28/

Олександра розповіла, що після проекту Алекс Топольський неодноразово намагався виходити із нею на зв'язок. З цих спроб нічого не вийшло, і стосунки з Холостяком вона вважає неможливими.

"Він мені писав, ми підтримували зв'язок, коли почалася війна. Потім влітку ми списалися, і вже перед проектом [пост-шоу]. Мені б не хотілося розпалювати скандал, ділитися переписками та скріншотами я не буду, але в день фіналу людина облила мене брудом і залишила дуже неприємний осад, - зізналася Мудра. - Коли він мене провів, осаду не було. Я прийняла цей вибір, адекватно до нього поставилася. Але коли людина без причини записала мені голосове повідомлення і полила мене брудом, це, звісно, неприємно".

Новини партнерів

Читайте також

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували

Український актор Євген Шумілов загинув на фронті, захищаючи пораненого побратима

На фронті загинув український актор театру та кіно Євген Шумілов, який захищав Україну від початку повномасштабної війни

Українська співачка повідомила про третій викидень і зізналася, чи хоче ще дітей

Співачка Альона Омаргалієва розповіла, що пережила три викидні - виконавиця зізналася, чи не втратила надію народити другу дитину