Лайм

Олена Зеленська у чорному костюмі зустрілася з міністром оборони Нідерландів: фото

Дружина Зеленського розповіла про допомогу, яку Нідерланди надають нашій країні

Олена Зеленська відвідала Всесвітній економічний форум у Давосі, де мала можливість зустрітися не лише з принцом Ліхтенштейну Алоїзом, а також і поспілкуватися з міністром оборони Нідерландів Кайсою Оллонгрен. Подробиці розмови та фото перша леді оприлюднила у соціальних мережах.

"Нідерланди належать до першої десятки країн за рівнем наданої Україні військової допомоги. Водночас Нідерланди визначили Україну як focus country [фокусну країну] для своєї міжнародної культурної політики. І для мене це дуже показово, коли країна підтримує нас усебічно, не обмежуючись якоюсь однією сферою. Бо вірить у перемогу не лише на воєнному фронті, але й на гуманітарному, культурному, ціннісному", - йдеться в публікації дружини президента в Instagram.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Зеленська зазначила, що під час зустрічі з Кайсою Оллонгрен мала змогу подякувати їй за підтримку нашої країни, а також розповіла їй, що Україна наразі потребує в першу чергу:

Читайте також: Олена Зеленська у Давосі не стримала сліз після звістки про трагедію у Броварах.

"Нині маємо високий рівень ескалації з боку Росії, тож без прикрас розповіла пані Оллонгрен, якої зброї нам бракує, щоб змінити ситуацію на полі бою на користь України. Вдячна також за лікування та реабілітацію понад 60 наших військовослужбовців у Нідерландах. Це бійці після важких поранень, із політравмами. Тут їм роблять складні операції та протезування. Сподіваюся, що така важлива допомога з боку нідерландського уряду триватиме й надалі".

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Окрім того, перша леді додала, що завдяки фінансовій підтримці Нідерландів українські музеї й бібліотеки змогли підготуватися до зими, щоб зберегти експонати, також заплановані реставраційні роботи. "Упевнена, незабаром зможемо побачити нові спільні культурні проекти", - наголосила вона.

Для заходу дружина Володимира Зеленського обрала лаконічний діловий лук: чорний костюм з подовженим піджаком та класичну білу сорочку. Завершували стильний образ масивна брошка золотого кольору, об'ємно укладене волосся та легкий макіяж.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil