Лайм

Jerry Heil отримала престижну музичну нагороду Євросоюзу для молодих артистів

Україна перемагає третій рік поспіль!

Українська співачка Jerry Heil (Яна Шамаєва) стала лауреаткою премії Music Moves Europe Awards-2023 – нагороди Європейського Союзу в галузі популярної та сучасної музики. Виконавиця виграла приз глядацьких симпатій Public Choice Award, набравши найбільшу кількість голосів із усіх номінантів.

"Здобувати перемогу й європейську нагороду MME Awards у мільйон разів приємніше, коли робиш це в ім'я своєї країни та завдяки ній!, - прокоментувала Яна в Instagram свою перемогу. - Дякую кожній людині, яка голосувала за мене! Крок за кроком прокладається шлях для українських музикантів у світ! Україна звучить! І нас чують".

Jerry Heil виграла премію ЄС Фото: instagram.com/thejerryhei

Читайте також: За мене заклали кошти: Джеррі Хейл розповіла про дороге навчання у США.

Jerry Heil також опублікувала фрагмент церемонії вручення, що відбулася 19 січня у Нідерландах. Зі сцени Яна з нагородою в руках звернулася до всіх номінантів та лауреатів з різних країн.

Переможці Music Moves Europe Awards-2023 Фото: instagram.com/thejerryhei

"Довгий час для українських артистів було мрією з'явитись у глобальному контексті, і сьогодні це відбувається. Усіх артистів тут я хочу просто попросити вас, друзі. Говоріть правду в унісон з Україною", - сказала українка.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Jerry Heil (@thejerryheil)

Разом із українкою нагороду отримали ще сім європейських артистів та гуртів: Sans Soucis (Італія), Schmyt (Німеччина), July Jones (Словенія), OSKA (Австрія), Kids Return (Франція), QUERALT (Іспанія), KOIKOI (Сербія).

Ведучою заходу була інша українка – хіп-хоп-виконавиця Аліна Паш, яка минулого року була у п'ятірці переможців Music Moves Europe Awards. Примітно, що 2021 року Україна також перемагала. Тоді премію Європейського Союзу виграла alyona alyona, перемігши одразу у двох номінаціях.

"MME Awards, дякую вам за можливість і честь бути ведучою на Music Moves Europe 2023, - висловилася Аліна Паш в Instagram. - Вперше бути ведучою, ще й англомовною! Виклик, який я прийняла і з гордістю виконала. І, звичайно ж, ще одна важлива перемога Jerry Heil забрала Public Choice Award! alyona alyona, тепер нас 3. Третій рік поспіль забираємо призи, Україно! Цьому неможливо не радіти! Це був шалений досвід, кожен з учасників цьогорічної премії - неймовірний. Мала честь спілкуватись з кожним із них".

Аліна Паш із нагородою MME Awards у 2022 році Фото: instagram.com/mmeawards

Music Moves Europe Awards - це щорічна премія ЄС, метою якої є відзначити молодих європейських артистів та підтримати їх у розвитку їхньої міжнародної кар'єри.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil