Лайм

Перевершила мої очікування: Тарас Цимбалюк розповів про стосунки зі Світланою Готочкіною

Актор щасливий із новою обраницею

У червні Тарас Цимбалюк та його друга дружина Тіна Антоненко оголосили, що більше не разом, а у грудні пара офіційно розлучилася. Український актор недовго залишався самотнім, і зараз його серце знову зайняте. Обраницею зірки "Спіймати Кайдаша" стала Світлана Готочкіна - власниця ресторану та бренду одягу GOT'S label. І хоча Цимбалюк не поспішає ділитися подробицями особистого життя, в інтерв'ю Славі Дьоміну він все ж проговорився про нову дівчину.

"Я з Тіною розлучився буквально місяць тому. З травня я 4-5 місяців зарікався від стосунків, але разом з тим розумів, що це неконтрольована історія абсолютно. Ти можеш зустріти людину післязавтра, і вона тебе зачепить", - розповів актор.

Читайте також: "Мені не потрібні нові стосунки": ще у серпні Тарас Цимбалюк освідчувався в коханні до колишньої дружини.

Світлана Готочкіна та Тарас Цимбалюк Фото: https://www.instagram.com/got.sveta/

Зі Світланою Тараса познайомила спільна подруга, а потім їхні стосунки зав'язалися через інтернет.

"Мені здається зараз всі стосунки починаються з інтернету. Лайкають одне одного, відправляють реакції, потім побачення призначають. Зі Свєтою так само познайомився, - зізнався він. - Мої стосунки зі Світланою перевершили мої очікування. Я хочу цю справу якось уберегти. Хочу проаналізувати".

За словами Цимбалюка, Готочкіна та попередні обраниці (включаючи Тіну Антоненко) – абсолютно різні, полярні люди.

"Навіть я з цими людьми абсолютно різний. Мене якось по-іншому розкриває. Я у різному віці зустрічаю цих людей, у різному соціальному статусі", - констатував він.

Читайте також: Тарас Цимбалюк та його дівчина влаштували романтичну фотосесію з поцілунками.

Фото: instagram.com/taras.tsymbaliuk

Також актор прокоментував, чому під час війни розлучення серед знаменитостей стали такими частими.

"Психіка не витримує. Люди замкнені, люди на стресі. Відключився якийсь фільтр, стали прямолінійнішими. Дуже страшний експериментальний час", - вважає він.

Незважаючи на закоханість, Цимбалюк не поспішає забігати далеко вперед у своїх прогнозах та очікуваннях.

"У першу стадію стосунків потрібно максимально глибоко аналізувати, що з тобою за людина. Тому що тобі з нею йти, і якщо ти десь неуважно проскануєш усе це, то можеш через 5 років зрозуміти: блін! А виявиться, що ти не провів роботу над собою у перші місяці, коли ви почали зустрічатися", - пояснив він.

Читайте також: Мені прийшов повістка: актор Тарас Цимбалюк розповів, як ходив у військкомат.

Фото: instagram.com/taras.tsymbaliuk

Саме тому поки що Цимбалюк не думає про дітей та інші серйозні кроки.

"Мої нинішні стосунки тільки починаються. Це головне. Поява дітей - певний етап у житті пари, яка сформувалася дуже круто і готова до ньогоувійти. Це має бути спільне бажання", - сказав він.

Виявилося, що у попередніх стосунках з Тіною Антоненком він теж не дійшов до цього бажання - так само, як і з першою дружиною, однокрусницею Ангеліною, у шлюбі з якою Цимбалюк прожив 1,5 роки.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків