Лайм

Сльози та ком у горлі: Зібров висловився про виступи зрадниці Повалій на пропагандистських концертах

Артисту соромно за поведінку колишньої колеги та подруги

Поки Росія запускає по Україні ракети, Таїсія Повалій розважає московську публіку українськими композиціями. 9 травня вона з'явилася на пропагандистському концерті з "Піснею про рушник", а в новорічну ніч на "Блакитному вогнику" заспівала "Червону руту". Цинічний вчинок співачки обурив Машу Єфросиніну, про зрадницю також вкотре висловився Павло Зібров.

В інтерв'ю Григорію Решетнику народний артист України зізнався, що йому соромно за поведінку екс-колеги, з якою дружив 28 років. Зібров згадав свою реакцію на виступ Повалій на концерті, присвяченому "Дню перемоги".

Павло Зібров у програмі "Як ти?" Фото: Кадр із відео

"9 травня… Концерт із "Кремльовки" – у погонах усі генерали, полковники, і Тая виходить співати пісню "Рідна мати моя". У мене сльози на очах і ком в горлі. Думаю: "Що ти робиш?". Ну, сказала би вже, що пальчик зламався чи з горлом щось. Збреши, але не роби цього. Це дивиться весь світ, вся Україна", - сказав український співак.

Читайте також: Підкормлювали і підкормлюють зараз: Павло Зібров пояснив прокремлівську позицію Повалій.

Після цього Зібров за будь-якої нагоди почав писати Ліхуті та Повалій, але йому ніхто не відповідав. Тепер артист втомився і більше не хоче називати прізвища зрадників.

Повалій на "Блакитному вогнику" у Росії Фото: Кадр із відео

Єдине, на що він чекає, так це на те, що Повалій позбавлять українського громадянства, яке дає їй можливість їздити з концертами Європою.

"Російським артистам - Лєпсу, Кіркорову, Баскову - скасували концерти по всьому світу. Вони нарешті сидять у себе в облозі. А у Повалій залишився паспорт України, яку вона ненавидить. Їздять собі до Відня, куди завгодно. Їх пропускають, дають квитки. І відразу ж стають "українцями", "патріотами"... От за це мені шкода. Якби у них ще паспорти забрати, щоб нічого їм не нагадувало про Україну, яка дала їм все", - додав Павло Зібров.

Новини партнерів

Читайте також

Євгенія Власова пояснила зникнення зі сцени на роки та заговорила про відновлення кар'єри

Євгенія Власова розповіла, чому зникла із шоу-бізнесу - співачка заявила, що їй потрібно було зробити паузу через обставини у житті

Ірина Сопонару вийшла заміж за свого коханого-іноземця: акторка показала зворушливі весільні кадри

Ірина Сопонару і її обранець Ріс одружилися - акторка показала весільні кадри - що відомо про її особисте життя

Рожевий манікюр на випускний: стильні дизайни у модному кольорі

Дівчатам, які готуються до випускного, варто обрати ніжні відтінки манікюру, які асоціюються з молодістю та свіжістю. Рожевий колір манікюру може ідеального доповнити ваш образ