Лайм

Мій тил: Маша Єфросиніна зворушливо привітала маму з днем народження

Зірка подякувала рідній людині за допомогу та підтримку

25 січня всі українці вітають з днем народження Володимира Зеленського – сьогодні президенту нашої країни виповнилося 45 років. Телеведуча Маша Єфросиніна зазначила, що "вся стрічка соцмереж нині в одному імениннику, який того вартий". Однак в цей день зірка приготувала окремі приємні слова ще для однієї людини – своєї мами.

У Instagram Єфросиніна привітала з 65-річчям маму Людмилу та показала спільні фото з нею. У підписі до сімейних кадрів ведуча залишила зворушливі слова, які адресувала рідній людині.

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

"Вся стрічка сьогодні в одному імениннику! І він того вартий! Але я прокинулась рано вранці, щоб знайти троянди кольору бургунді заради цієї жінки! Моїй мамі сьогодні 65 років. Вона каже, що їй зовсім не подобається ця цифра… А я підвожу її до дзеркала і прошу подивитися на себе…Вона посміхається кокетливо. Так, вона знає, що прекрасна, що в її житті є любов. Що ми завжди будемо оберігати цю посмішку", - йдеться в дописі Марії.

Читайте також: Маша Єфросиніна пригадала, як колишні чоловіки ображали її через зайву вагу.

Далі Єфросиніна поділилася приємними спогадами та зізналася, що без маминої допомоги їй би було б набагато складніше:

"Я поїхала в самостійне життя, коли мені було 16 років… І ось через двадцять п‘ять років я вперше знов живу з мамою. Але без неї я б нізащо не впоралась. Вона забрала на себе купу клопотів по Сашку [син ведучої], та дала мені можливість надалі присвячувати себе важливим справам. Вона зберігає моє серце в спокої за мою дитину, а я маю можливість допомагати іншим мамам повернути спокій в їх серця.. Сьогодні наша Людочка - мій тил! І я нескінченно вдячна їй за це! З Днем Народження, наша неймовірна душа!".

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

До привітань приєдналися колеги та шанувальники Єфросиніної. Вони побажали Людмилі здоров’я, щасливих років життя та мирного неба над головою. Ось деякі їхні коментарі:

"Довгих та щасливих років іменинниці!", "З днем народження твою прекрасну мамусю", "Многая літа Вашій Людочці", "Як ви схожі! Щирі вітання мамі", "З днем народження вашу прекрасну маму. Довголіття, здоров’я, душевної гармонії та миру!", "З іменинницею! Міцного здоров’я, Божої опіки та тільки радісних моментів", "З іменинницею! Міцного здоров’я та жіночого щастя! Вона прекрасна жінка, якщо має не менш прекрасних дітей!".

Маша Єфросиніна з мамою та донькоюФото: instagram.com/mashaefrosinina

Нагадаємо, Маша народилась у кримському місті Керч у родині Людмили та Олександра Єфросиніних. Також у зірки є молодша сестра Єлизавета. Батько дівчат працював інженером-будівельником. Його не стало у 2000 році.

  • 25 січня свій день народження також відзначає співачка Тіна Кароль. Вона підготувала для шанувальників приємний сюрприз у цей день – презентувала власну колекцію одягу.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Представниці України на "Євробаченні-2024" провели другу репетицію в Мальме: фото

Україна провела другу репетицію на сцені "Євробачення-2024" - як виступили alyona alyona і Jerry Heil

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Таню Муіньо, яка співпрацює зі світовими зірками, є постановницею номера alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення-2024

Актор Юрій Феліпенко поділився, як проходять його військові навчання у батальйоні "Ахіллес"

Актор Юрій Феліпенко висловився про навчання в підрозділі Ахіллес та сталення до акторської професії після мобілізації