Лайм

Тіна Кароль в день свого народження представила патріотичну колекцію одягу: фото

"На одязі зображено принт із трьох улюблених кожному українцю букв – ЗСУ, а також лелека орігамі"

25 січня свій день народження відзначає не лише президент України Володимир Зеленський, але й співачка Тіна Кароль. З нагоди 38-річчя артистка підготувала для шанувальників приємний сюрприз – презентувала власну колекцію одягу.

"Вільні створювати одну історію! В День свого Народження випускаю патріотичну колекцію з брендом ONE BY ONE, аби зібрати гроші для захисниць на фронті. Майже півроку ми працювали над колекцією, натхненною українцями – сильними, стильними та вільнимистворювати одну історію", - поділилася виконавиця у своєму блозі в Instagram.

Фото: instagram

Зірка зазначила, що краш-тест [тестування] патріотичної колекції проходив в умовах бойової готовності, в яких наразі перебуває кожна українська жінка в повсякденному житті. До лінійки увійшли трикотажні костюми та сукні, кардигани, трендові балаклави, джинсова максі спідниця та багато іншого.

Фото: instagram

Фото: instagram

Читайте також: Топ-7 суконь українських дизайнерів, які світові зірки вдягали на червону доріжку у 2022 році: фото.

"На одязі зображено принт із трьох улюблених кожному українцю букв – ЗСУ, а також лелека орігамі — символ надії, віри, незламності, а також цінності миру та сім'ї, - пояснила іменинниця.

Фото: instagram

Співачка додала, що зйомка для нової колекції проходила в Києві на початку 2023 року: в умовах постійних відключень електроенергії, сирен та загроз ударів з боку ворога.

Фото: instagram

Фото: instagram

Зазначимо, що ONE BY ONE - український бренд жіночого одягу та взуття, історія якого триває вже 7 років. "Одяг ONE BY ONE - ідеальна база, яка поєднується з розслабленою класикою, жіночними силуетами та яскравими акцентами, всі речі міксуються між собою, та складають готові образи, щоб ти не витрачала час на роздуми що сьогодні одягнути, та як комбінувати аутфіти", - йдеться на сайті марки.

Фото: instagram

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як змінилися прогнози букмекерів після першого півфіналу: які шанси в України

Букмекери оновили свої ставки на переможця "Євробачення-2024" – перше місце посідає Хорватія, Україна – четверте

В самій лише футболці представник Фінляндії здивував появою на сцені "Євробачення-2024"

Представник Фінляндії Windows95man показав епатажний номер у першому півфіналі "Євробачення-2024"

Трішки перестаралася: Jerry Heil розповіла, як отримала травму під час виступу на "Євробаченні-2024"

Jerry Heil отримала травму під час виступу на Євробаченні-2024 - співачка вийшла на зв'язок у соцмережах та розповіла про своє самопочуття