Лайм

Таїсія Повалій похвалилася, як змусила 80-річну маму переїхати до Москви під час війни

На вмовляння знадобилося два місяці

Таїсія Повалій, яка нещодавно виступила із заявою про те, що "Путін рятує світ від нацизму", у коментарі російським ЗМІ також розповіла про переїзд своєї матері до Москви. Артистка заявила, що "врятувала її", вмовивши перебратися до країни-агресора.

За словами співачки, вона виїхала до РФ за кілька днів до повномасштабного вторгнення, у той час як її мама залишилася в Україні. І оскільки повертатися додому пропагандистка більше не захотіла, вирішила вмовити маму поїхати з нею до Росії. На вмовляння їй знадобилося кілька місяців.

Фото: instagram.com/tais.povaliy_thebest

"Я з мамою була постійно на зв'язку, вона телефоном говорила: "Ти повинна бути тут!". А я відповідаю: "Мамо, мене не пускають, Я не можу приїхати!". І мама у відповідь: "Виходить, що я помру, а ти не приїдеш?". І я розплакалася: "Ні мамо, я не приїду. Тому тобі треба буде їхати до мене до Москви". Мине два місяці, перш ніж мама погодиться виїхати до Росії", - сказала зрадниця.

Читайте також: Таїсія Повалій після мовчання про війну 9 травня виступила в РФ з українською піснею.

Хоча раніше мама виконавиці заявляла, що не поїде з рідної України "ніколи в житті", і "нехай мене тут убивають!", дочка все ж змусила 80-річну жінку виїхати з Києва, і вона через Польщу та Білорусь потрапила до країни-окупанта.

"Ніколи в житті не поїду! Моя рідна Україна! Хай мене тут убивають!" – щоразу казала мені вона. І тільки коли я сказала, що не приїду, якщо вона помре, моя мужня мама зібрала валізку, взяла кішку, і 30 квітня минулого року, проїхавши машиною шлях у дві тисячі кілометрів з Києва через Захід України, Польщу та Білорусь, приїхала до Москви. До речі, мама раніше ніколи в житті в Москві не була. І коли ми тільки в'їжджали до міста, вона подивилася у вікно і сказала: "Хіба я думала, що на старості літ опинюся в Москві!" – сказала Повалій.

Таїсія Повалій з мамоюФото: instagram.com/tais.povaliy_thebest

Читайте на тему: Сльози та ком у горлі: Зібров висловився про виступи зрадниці Повалій на пропагандистських концертах.

Повалій також проговорилася, що її мама сумує за рідним Києвом і хоче повернутися до свого дому: "Звичайно, там її коріння, її рідні могили. Постійно запитує мене, коли ми поїдемо додому. А я говорю: "Мамо, ми вже вдома! В Москві! У Росії!".

  • Раніше син Таїсії Повалій прокоментував виступ матері в РФ на День перемоги. Денис Повалій разом із дружиною та маленьким сином перебрався до Іспанії, коли почалася війна.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Дружина Віктора Розового розповіла про його реабілітацію після серйозного поранення на фронті

Що відомо про стан здоров'я коміка Віктора Розового, який отримав важку травму - захисник планує реабілітацію за кордоном

Позитив після тривалого мовчання розсекретив свою кохану: хто підкорив серце виконавця

Олексій Завгородній із гурту Время и Стекло підтвердив роман з танцівницею Юлією Сахневич - артист показав романтичне відео

Герцогиня Единбурзька, яка приїхала до Києва, зустрілася з Зеленськими: що відомо про її візит

В Україну вперше з 2014 року приїхала представниця королівської родини герцогиня Единбурзька - що відомо про її поїздку, фото та подробиці