Лайм

У кожного своє життя: Анна Богдан розповіла про стосунки з "Холостяком" Заливако

Переможниця 11 сезону відповіла на запитання щодо особистого життя

Анна Богдан оголосила про розрив стосунків із Михайлом Заливако у червні минулого року, а шанувальники досі вірять, що пара з "Холостяка-11" знову буде разом. Через два місяці після розставання фани знайшли "підтвердження" їхнього роману, але тоді ані переможниця, ані герой шоу ці чутки не коментували. Тепер дівчина вирішила розповісти, в яких стосунках перебуває з екс-обранцем.

Відповідаючи на запитання підписників в Instagram Stories, Аня зізналася, що вони з Михайлом не є парою. "Скоро буде рік, як ми розійшлися. У кожного давно своє життя", - сказала переможниця 11 сезону. При цьому Богдан не приховує, що їй приємно чути, що вони із Заливако – найкраща пара проекту.

Фото: instagram.com/hannastorozhuk

На даний момент серце Анни вільне. "Ви зараз у стосунках?", - поцікавилася одна із підписниць дівчини. "Ні, зараз немає стосунків", - відповіла Богдан.

Читайте також: Анна Богдан після розставання з "Холостяком" Заливако кардинально змінила імідж: фото.

Фото: instagram.com/hannastorozhuk

Анна Богдан повідомила про розрив із Михайлом Заливако 12 червня 2022 року. В подробиці вона вдаватися не стала, лише сказала, що її рішення було остаточним.

Після новини про завершення роману переможниця "Холостяка-11" показала спільні фото із вже колишнім коханим і зізналася, що в душі відчуває біль і смуток. Під щасливими знімками Аня написала, що їй складно повірити в те, що їхня красива історія кохання закінчилася і в ній немає хепі-енду.

Що спричинило їхнє розставання, ні Анна, ні Михайло так публічно й не розповіли, а лише попросили шанувальників шоу дати "можливість прожити у своїй тиші".

Фото: instagram.com/hannastorozhuk

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil