Лайм

Як склалися стосунки Алекса і Каті після фіналу шоу "Холостяк": чи разом пара

Пара відповіла на головне питання проекту

20 січня на телеканалі СТБ показали пост-шоу "Холостяка-12", під час якого глядачі дізналися головну інтригу - чи продовжилась історія кохання Алекса Топольського та Каті Лозовицької за стінами романтичного реаліті.

Зйомки 12-го сезону проекту завершилися за місяць до початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну. Після красивого фіналу Алекс та Катя стали зустрічатися, але їхні стосунки були недовгими. Закохані зрозуміли, що не підходять один одному і вирішили розійтись. Війну герой та переможниця зустріли вже не як пара.

Катерина Лозовицька Фото: instagram.com/kateryna_lozovytska

"Наша історія продовжилася, але не на довгий період. До початку повномасштабної війни ми прийняли рішення розійтися. Розмова почалася від мене. Але ми обидва розуміли, що це рішення треба прийняти", - зізналася Лозовицька в ефірі пост-шоу, куди прийшла одна. Топольський вийшов на відеозв'язок із Балі, де нині перебуває.

Про причину розставання Катя розповіла, що у них з Алексом виявилися різні уявлення про стосунки, та роль чоловіка й жінки у парі.

"Для мене базові прояви чоловіка у стосунках – це турбота, ініціативність, залицяння, зацікавленість. У наших стосунках я цього не відчула. Мені стало дискомфортно, і мої почуття почали руйнуватися. Ми намагалися, але нічого не вийшло", - додала переможниця шоу. Хоостяк-12”.

Читайте також: Катя Лозовицька відповіла на закиди, що її перемога в шоу "Холостяк" проплачена.

Григорій Решетник та Катя Лозовицька на пост-шоу Фото: instagram.com/grisha_reshetnik

Топольський від себе сказав, що йому не вистачало у стосунках із обраницею енергії та пристрасті. За його словами, "такі моменти його у стосунках стимулюють реалізовувати себе як чоловіка". Також Алекс проговорився, що після розриву з Катею думав про Сашу Мудру та намагався налагодити з нею зв'язок.

Алекс Топольський та Катя Лозовицька Фото: instagram.com/alex_topolsky

Як відреагували глядачі на розрив Алекса Топольського та Каті Лозовицької:

"Та йому не потрібна та сім'я, Боже. Судячи з його розмов про побут, про енергію, він просто ще не нагулявся. Або за піаром прийшов. Катя варта кращого, як і будь-яка з учасниць. Він не серйозний, прийшов тільки заради шоу" .

"Було видно, що йому справді подобається Саша. До чого був цей вибір не зрозумілий".

"Там не було жодних емоцій. Це було помітно не озброєним оком. Єдина пара, яка справді була закохана на проекті, це Ксенія Мішина та Олександр Елерт там було це видно, щирі емоції, а тут гра з боку Алекса, а дівчата й так зрозуміло навіщо прийшли".

"Алекс вибрав Катю, а думав про Сашу! Мабуть Катя це швидко зрозуміла, було видно по відео, що він дуже нервував, дуже сильно, ймовірно боявся, що Катя розповість який він насправді. А Мудра так само і залишилася підлувата особа" .

"Коли Алекс сказав, що у стосункахіз Катею були думки про Мудру, це був шок. Явно це шоу, і нічого там немає".

"Весь проект було очевидним, що почуття у нього тільки до Мудрої. Коли він обрав Катю у фіналі – у мене був шок! Я не вірила очам. Логічно, що вони не разом. Він же вибирав у фіналі мозок, а не серце. Серце би вибрало Сашу".

Знайомство Алекса Топольського із Сашою Мудрою Фото: instagram.com/sasha_wise28

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита