Лайм

Поширена проблема: чому порошок залишається у відсіку пральної машини і не вимивається

Перевірте свою техніку

Багато сучасних господинь не уявляють своє життя без пральної машини. І якщо ви вже знаєте, що робити, якщо одяг після прання пахне потoм, а також як освіжити пральну машину, в якій з'явився неприємний запах, візьміть собі на замітку прості поради, що робити, якщо порошок не вимивається з лотка. theLime докладніше розповідає про це.

Фото: pinterest.com

Причини, через які порошок залишається у відсіку і не вимивається:

1. Якщо пральна машина не набирає воду або робить це занадто повільно, порошок може вимиватися з лотка не повністю. Причиною таких перебоїв зазвичай стають водопровідні труби. Проблема може полягати в слабкому тиску, засміченні або перекритому вентилі.

2. Неякісний порошок, що погано розчиняється у воді.

3. Ви використовуєте занадто багато порошку для одного прання.

4. Шланги та форсунки, якими вода та засоби для прання переміщуються всередині машини, іноді забиваються залишками миючих засобів, брудом або дрібними предметами. У такому разі подача прального порошку може бути припинена.

Читайте також: Топ-5 помилок під час прання, через які гелеві капсули не розчиняються у машинці.

Що робити, щоб вирішити цю проблему?

1. Потрібно використовувати тільки якісні засоби для прання від надійного виробника, а також суворо дотримуватися дозування. Щоразу після закінчення прання слід промивати та очищати відсік для прального порошку.

2. Необхідно переконатися, що у трубах немає засмічення. Це можна усунути за допомогою гнучкого троса чи спеціального засобу.

3. Також перед кожним пранням слід відкривати вентилі подачі води в машинку.

4. Якщо все вищезгадане в нормі, тоді необхідно очистити патрубок, по якому порошок надходить в барабан. Щоб це зробити, слід зняти передню панель пральної машини, послабити кріплення хомута і обережно зняти його, потім промити під струменем води і прикріпити на місце.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Режисер "Єралашу", якого засудили за педофілію, отримав медаль за участь у війні проти України

Росіянин Ілля Білостоцький похвалився, що отримав медаль за службу на фронті, а також, що з нього зняли всі звинувачення у педофілії

Як голосувати у першому півфіналі "Євробачення-2024": детальна інструкція

Перший півфінал Євробачення 2024 відбудеться 7 травня - як голосувати за конкурсантів, як довго триватиме голосування

У віці 79 років помер знаменитий британський актор, відомий за фільмами "Титанік" і "Володар перснів"

Британський актор Бернард Гілл помер у 79 років у колі родини - він зіграв у фільмах Титанік та Володар перснів - фільмографія знаменитості