Лайм

Народжений у США син Олега Сенцова отримав українське громадянство: фото

Дружина режисера поділилася деталями

Син українського режисера Олега Сенцова, який народився в США і зустрів там своє перше Різдво, отримав українське громадянство. Про це у соціальних мережах повідомила обраниця Сенцова, його дружина Вероніка Вельч.

"Ми стали ближче до дому та до Перемоги", – написала жінка на своїй сторінці у Facebook, а також оприлюднила фото. Довідку про громадянство маленькому Дем'яну вручала посол України у США Оксана Маркарова.

Фото: facebook.com/veronika.vlech

В цей особливий для їх родини день Вероніка Вельч поділилася деталями діалогу, який відбувся між нею та чоловіком напередодні війни:

Читайте також: До Криму стало трохи ближче: Олег Сенцов показав надихаюче фото з передової.

"У один із тих сірих київських ранків чоловік сказав мені: "Не переймайся, ти завагітнієш, а я поїду на війну". Від цієї фрази по тілу пробігли мурашки. Ми хотіли дитинку, та це прозвучало як бартер з долею. Тоді у нас були зовсім інші плани та мрії. Ми вже ментально готувались до ЕКО, а Путін реально готувався до війни. Я обурилась і відповіла, що не граю у всі ці quid pro quo. Олег же тільки посміхнувся і додав, що ця орда не зупиниться поки ми їх не зупинимо, а дітей ми будемо виховувати в вільній країні, на якій "обламають зуби" та закінчаться як сама імперіалістична Росія, так і сам Путін".

Фото: facebook.com/veronika.vlech

З моменту того діалогу минуло вже близько року, як зазначила жінка у своєму пості. За цей період в них із Сенцовим встиг народитися син, його батько, як і казав, служить на фронті, а кожен день наближає нашу Перемогу:

"Наш син народився далеко від дому, а його тато зараз на війні. Нині наша чудова пані Посол вручила Дем’янчикові довідку про набуття українського громадянства і ми стали ближчими до дому, і до Перемоги. "Останніх не буде, бо всіх не подушать…" подумала я, згадуючи Олегові слова "про дітей, війну, переможену орду та розвал імперіалістичної росіі". Перша частина чоловікового "пророцтва" збулась. Збудеться і друга".

Читайте на тему: Не хотів сидіти на блокпостах у Києві: Олег Сенцов розповів, як потрапив на фронт.

Фото: facebook.com/oleg.sentsov

Нагадаємо, з Веронікою Вельч Сенцов одружився влітку минулого року. Про появу на світ дитини режисер написав у соціальних мережах, одразу розсекретивши його ім’я. Дем'ян - четверта дитина Олега Сенцова. Для Вельч малюк – друга дитина.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Актор Юрій Феліпенко поділився, як проходять його військові навчання у батальйоні "Ахіллес"

Актор Юрій Феліпенко висловився про навчання в підрозділі Ахіллес та сталення до акторської професії після мобілізації

alyona alyona і Jerry Heil поділилися емоціями від першої репетиції на сцені "Євробачення-2024": відео

alyona alyona і Jerry Heil провели першу репетицію на сцені Євробачення-2024 - артистки розповіли про правки та сценічні костюми

Зі мною все гаразд: Чарльз III висловився про свій стан під час відвідування онкологічного центру

Чарльз III повернувся до королівських обов'язків та відвідав онкологічний центр - король сказав, що почуває себе добре