Лайм

З твоїм першим Різдвом: дружина Олега Сенцова поділилася зворушливим фото новонародженого сина

Хлопчик з'явився на світ на початку грудня

Дружина українського режисера Олега Сенцова, про вагітність якої стало відомо наприкінці жовтня, оприлюднила у мережі фото новонародженого сина. Вероніка Вельч поділилася кадром, на якому маленький Дем’ян позував із новорічною кулькою.

"З Різдвом, синочок! З твоїм першим Різдвом! Любимо тебе безмежно! Уся твоя велика сім'я", - написала жінка на своїй сторінці в Instagram.

Фото: instagram.com/veronika_velch

Дем’ян, який з’явився на світ на початку грудня, - четверта дитина Олега Сенцова. Режисер також має 3 дітей від минулих стосунків. Донька Аліна (20 років) та Владислав (18 років) з'явилися у його шлюбі з жінкою на ім'я Алла, з якою він розлучився в 2016 році. Втретє чоловік став батьком у 2020 році: журналістка Юлія Бабич народила від нього дочку Емму. У пари не було серйозних стосунків: вони розлучилися ще до того, як Юлія дізналася про вагітність.

Читайте також: Попри все: Осадча, Нікітюк та інші зірки показали, як прикрасили ялинки до зимових свят.

З Веронікою Вельч Сенцов одружився влітку цього року. Про появу на світ дитини режисер написав у соціальних мережах, одразу розсекретивши його ім’я.

"В ці важкі для нас усіх часи мало буває світлих подій. Але життя, яке ми боронимо, обов'язково візьме верх. Дякую, кохана, за нашого Дем'яна!" – йшлося в публікації чоловіка на Facebook.

Фото: facebook.com/oleg.sentsov

Для Вельч Дем’ян – друга дитина. Жінка, яка займається питаннями національної безпеки та конфіденційності, а також керує роботою компанії у галузі прав людини, також має сина від першого шлюбу.

Вельч із сином від першого шлюбуФото: facebook.com/veronika.vlech

Наразі дружина режисера перебуває у США, а Сенцов продовжує нести службу в ЗСУ. На захист рідної країни чоловік став ще в перші дні повномасштабного російського вторгнення.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Канал "СТБ" повідомив про рекордну кількість анкет після оголошення імені нового "Холостяка"

Творці Холостяка повідомили про велику кількість анкет після того, як оголосили ім'я нового героя Олександра Терена

"Суспільне" заперечило слова alyona alyona про штраф для української делегації на "Євробаченні-2024": що відомо

Суспільне Мовлення спростувало заяву alyona alyona про штраф української делегації за футболки з закликами звільнити військовополонених

Найбільша цінність мого життя: співачка Lama у День сім'ї показала романтичну світлину з коханим

У День сім'ї 2024 в Україні співачка Lama показала фото зі своїм обранцем Романом та висловилася про сімейні цінності