Лайм

Кинула хорошого чоловіка: Даша Квіткова відповіла на звинувачення у руйнуванні сім'ї

Блогерка не поспішає миритися з Нікітою Добриніним

Новина про розставання Даші Квіткової та Нікіти Добриніна засмутила багатьох, адже красива пара, яка утворилася на проекті "Холостяк" у 2019 році, в соцмережах здавалася щасливою та гармонійною.

В інтерв'ю Маші Єфросиніній Квіткова зізналася, що в їхніх стосунках було багато прихованих проблем та конфліктів. Хоча подружжя ще не подавало на розлучення і разом відвідує сімейного психолога, поки Дар'я не бачить шляхів для примирення.

Фото: instagram.com/kvittkova

Користувачі соцмереж закидали Квіткову повідомленнями із проханнями зберегти шлюб. Більше того, дехто звинуватив її в тому, що вона своїми руками руйнує сім'ю. На це дівчина відповіла в Instagram-історіях.

"Я розумію, чому люди вигадують свої версії нашого розлучення: тому що я не назвала все, як є, та й не хочу. Тому що поважаю свій вибір. Тому я готова була до того, що візьму на себе відповідальність і залишусь поганою людиною, яка кинула хорошого чоловіка і знецінила нашу сім'ю, - написала Квіткова. - Це не означає, що я свята, ні. Я теж зі своїми приколами. Але у парі завжди винні двоє, і тому ми зараз там, де ми є".

Читайте також: Нерви даються взнаки: Даша Квіткова здивувала сильним схудненням.

Також Даша заявила, що не житиме у нещасливому шлюбі лише заради того, щоб зберегти родину.

"Поки хтось обирає бути у стосунках, де їм боляче, де є аб'юз чи ще щось, ми вибрали інший шлях. І він наш, нам із цим жити. У нас народився чудовий, неймовірний син. Заради нього і варто будувати здорові стосунки батьків. Батьків, яким окремо набагато легше, ніж разом", - вважає вона.

Фото: instagram.com/kvittkova

Новини партнерів

Читайте також

Представниці України на "Євробаченні-2024" провели другу репетицію в Мальме: фото

Україна провела другу репетицію на сцені "Євробачення-2024" - як виступили alyona alyona і Jerry Heil

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Таню Муіньо, яка співпрацює зі світовими зірками, є постановницею номера alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення-2024

Актор Юрій Феліпенко поділився, як проходять його військові навчання у батальйоні "Ахіллес"

Актор Юрій Феліпенко висловився про навчання в підрозділі Ахіллес та сталення до акторської професії після мобілізації