Лайм

Нерви дають про себе знати: Даша Квіткова здивувала сильним схудненням

Блогерка скинула 35 кг

Даша Квіткова, яка після народження сина Лева у 2021 році важила 83 кг, здивувала новим рекордом схуднення. 24-річна блогерка за півтора роки скинула 35 кг і, схоже, продовжує втрачати вагу.

"Сьогодні ваги мене здивували. Я вперше у своєму дорослому та свідомому житті важу 48 кілограмів", - заявила Квіткова і опублікувала фото у короткій чорній сукні.

Фото: instagram.com/kvittkova/

Якщо раніше Дар'я худла завдяки правильному харчуванню та фізичним навантаженням, то тепер ситуація змінилася. Відповідальність за схуднення дружина Нікіти Добриніна перекладає стрес.

"Це вже не мій спосіб харчування чи спорт, це суто мої нерви дають про себе знати. Мені подобається, як я виглядаю, але я можу помацати свою печінку, і це мене не дуже тішить", - зізналася вона.

Читайте по темі: Маша Єфросиніна розповіла про розлад харчової поведінки, через яку сильно схудла.

Фото: instagram.com/kvittkova/

У коментарях під публікацією Квіткової люди висловили занепокоєння, що серед її 1,7 млн підписників можуть знайтися підлітки, які "побіжать худнути" та захворіють на анорексію. "На рівні тренду потрібно це зупиняти - тему ваги та схуднення", - написала мама дівчинки-підлітка.

"Я завжди говорю, що худнути треба з правильним і нормальним харчуванням, під наглядом дієтолога та ендокринолога, і займатися спортом. У жодному разі не пропагую голод", - відповіла Квіткова.

Читайте по темі: Колосальна праця над собою: Даша Квіткова показала, як виглядала до популярності.

Фото: instagram.com/kvittkova/

Зріст Даші Квіткової становить 165 см, і зараз вона має намір повернутися до своєї цільової ваги – 50 кг.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків