Лайм

"Мама" Сердючки Інна Білоконь показала, як виглядає її доросла донька-іменинниця

Фанати приєдналися до привітань

Українська акторка, "мама" Вєрки Сердючки Інна Білоконь привітала свою доньку Яну з днем народження, який дівчина відзначає 27 січня. З нагоди свята любляча мама оприлюднила її фото в соціальних мережах, а у підписі до кадру залишила лаконічне побажання.

"Лише щастя! З днем народження, наша дівчинко!" – написала жінка у своєму блозі в Instagram. На знімку дівчина позувала у короткій сукні темного відтінку, з вечірнім макіяжем та об’ємно укладеним волоссям, а на пальці виднілася масивна каблучка.

Фото: instagram.com/belokoninnaviktorovna

У коментарях під публікацією шанувальники приєдналися до привітань та залишили для Яни багато приємних слів. Ось деякі з них: "З днем народження донечки! Найщасливіший день для мами", "Ну просто копія мами, нехай буде щасливою!", "Яка красуня! Вітаю".

Читайте також: Показали дружній поцілунок: Данилко з "мамою" Вєрки Сердючки влаштували фотосесію під час гастролей.

Нагадаємо, Інна Білоконь – 54 річна українська акторка. Відома завдяки виконанню ролі Інни Адольфівни, "мами" Вєрки Сердючки. Була акторкою естрадного театру мініатюр "Компот". Нині - акторка театру Андрія Данилка. У 2021 році почала працювати в дуеті разом з актором та співаком Сергієм Лазоновським.

Інна Білоконь з чоловіком та донькоюФото: instagram.com/belokoninnaviktorovna

Жінка має чоловіка Олега, за якого вийшла заміж ще в юності. У шлюбі у пари народилася донька Яна. Дівчина закінчила Полтавський комерційний технікум, а наразі навчається у Польщі.

  • Тим часом Андрій Данилко у свої 49 років ще на має сім'ї та дітей. Раніше він розповів, чому так сталося.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували