Лайм

Це я зараз розумію: Андрій Данилко розповів, чому у нього не склалося із сім'єю

Батько-аб'юзер не був прикладом для майбутнього артиста

Андрій Данилко (Вєрка Сердючка) рідко говорить про особисте життя. Відомо, що за свої 49 років український артист ніколи не був одружений. У новому інтерв'ю шоумен пояснив, чому в нього не склалося із сім'єю, і, як виявилося, все криється в його непростому дитинстві.

Данилко розповів, що його батько часто напивався та бив маму. Через сімейні суперечки маленький Андрійко сильно заїкався, і лише в 15 років завдяки "бабці" позбавився переляку.

Фото: instagram.com/v_serduchka

"Вона якийсь свій ритуал проводила, виливала на воску. І вона сказала таку фразу, яку я зрозумів через років 20, напевно, що вона мала на увазі: "У тебе переляк від людини, якої на цій планеті немає". Тобто вона померла. Я потім зрозумів, що це - тато", - розповів артист у програмі "Скажи Гордєєвій".

Читайте на тему: Андрій Данилко виставив на аукціон раритетний Rolls-Royce – авто належало Фредді Мерк'юрі.

Данилко згадав, як його батько після опівночі влаштовував "вечірні концерти" - приходив додому п'яним і бив маму.

"Я боявся завжди стукоту у вікно. Це значить - тато. "Свєта, Свєта, давай поговоримо". Ось це слово: "давай поговоримо" - я розумів, що зараз мені ще хвилину полежати, і потім я підриваюся з розкладачки, звідти дістаю маленьку табуреточку, і біжу до телефону, набираю "02". "Виїжджайте! Рози Люксембург, 57, квартира 11". Оце я вивчив", - поділився спогадами шоумен.

Андрій Данилко переконаний, що через відсутність прикладу сім'ї у дитинстві він так і не зміг побудувати свою.

"У мене, напевно, тому й не сталося сім'ї, у мене не було прикладу. Це я зараз розумію. Я більше набрався у художній школі, у театрі-студії "Гротеск", бо я копіював режисера, вчителя з малювання. Я більше у цій сфері крутився", - поділився знаменитість.

При цьому зла на покійного батька артист не тримає. "У мене навіть питання таке не стояло. Це було і було. Я не суддя був, і у мене не було на нього якоїсь образи", - зізнався Данилко.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

alyona alyona і Jerry Heil поділилися емоціями від першої репетиції на сцені "Євробачення-2024": відео

alyona alyona і Jerry Heil провели першу репетицію на сцені Євробачення-2024 - артистки розповіли про правки та сценічні костюми

Зі мною все гаразд: Чарльз III висловився про свій стан під час відвідування онкологічного центру

Чарльз III повернувся до королівських обов'язків та відвідав онкологічний центр - король сказав, що почуває себе добре

Де зараз Ніно Катамадзе - грузинська співачка, яка планувала переїхати жити в Україну під час війни

Грузинська співачка Ніно Катамадзе, яка рік тому заявляла про плани переїхати до України, заявила, що залишиться в Грузії, щоб продовжувати допомагати українцям